Kedvenc helyek

Lovasi András: Tűzijáték délben

[ acoustic / rock ]
Budapest, Óbudai KK - Óbudai Kulturális Központ, november 9. 19:30
Lemezbemutató műsorral látogat a San Marco utcába Bandi a hegyről. A Kispál és a Borz, a Kiscsillag és a Budapest Bár ikonikus pécsi hangja ezúttal azokat a dalokat vezeti elő, amelyek a többi projektjéből kilógtak, és ezáltal személyesebbek is.
Az első szólólemez után közel egy emberöltő telt el, majd idén februárban jelent meg a Tűzijáték délben című, második Lovasi-anyag. Egy vízió lengi át a kiadványt: az első tétel a négyéves kori emlékekről szól, majd ötévente kapunk keresztmetszetet az 52 éves dalszerző eddigi életéből. A koncert fókuszában lévő, diszkrét hangszerelésű nóták hol csupasz zongora- vagy akusztikusgitár-kíséretet kapnak; de visszatekintünk a 2001-es önálló korongra is, illetve személyes kedvencek – köztük feldolgozások is – előkerülnek. 100 perc örömzene az alterlegenda válogatásában! 
 
Jegyár: 3200-3900 Ft 
Air
2019.09.24
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.