Nőnek kódolva – anya-lánya bizalmasságok a Radnótiban

Velem van a baj? Vajon mit gondolnak rólam? Miért nem vagyok tökéletes? Miért nem fogadnak el úgy, ahogy vagyok?
Aki valaha feltette magának ezeket a kérdéseket, vagy hallotta őket a lányától, annak október 10-én a Nőnek kódolva – anya-lánya bizalmasságok című rendhagyó előadáson a helye a Radnóti Tesla Laborban.
Útkeresésről, hibákról, sikerekről és kudarcokról, önmagukról és egymásról beszélgetnek D. Tóth Krisztával olyan anya-lánya párosok, mint Hámori Eszter és Bajor Lili, Hámori Ildikó és Szinetár Dóra, Hernádi Judit és Tarján Zsófia, valamint Kováts Adél és Kováts Rozi.
A jegyvásárlással az érdeklődők UNICEF Magyarország gyermekekért végzett munkáját is támogatják. 
 
Az eseménnyel egy napon jelenik meg Az önbizalom kódja lányoknak című kötet a Líra Kiadócsoport ifjúsági részlege, a Menő Könyvek gondozásában. A könyv gyakorlati segítséget ad a kamasz korosztálynak abban, hogy miként lehet a nőiséget, a vágyakat, a bizonytalanságot, a mindenhonnan érkező elvárásokat kezelni a mindennapi életben.
A könyvbemutatóhoz kapcsolódóan részt vesz az eseményen a Radnóti Színház Ifjúsági (RIM) tagozata is. A RIM középiskolásai Az önbizalom kódja lányoknak című könyvből saját korosztályukat érintő gondokról, bajokról és azok megoldásairól adnak elő jeleneteket. 
2019.09.26
|


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.