Will Smith megijedt attól, hogy nem viselhet sminket

Sajtótájékoztatót tartottak a Gemini Man alkotói Budapesten, ahol kulisszatitkokat árultak el az újító képi világgal rendelkező akció-thrillerről.
A Four Seasons Hotelben rendezett sajtótájékoztatón a sztár mellett részt vett Ang Lee, a Gemini Man rendezője, és Jerry Bruckheimer producer is. Utóbbitól megtudhattuk, hogy eredetileg Budapest Párizst alakította volna a filmben, de helyszínkereséskor annyira beleszerettek a fővárosunkba, hogy inkább átírták a helyszínt a forgatókönyvben Budapestre, ahol a filmes kiszolgálószemélyzet amúgy is híresen profi.  
 
A legtöbbet azonban a film két újító technológiájáról beszéltek. Az egyik az, hogy a Gemini Manhez megduplázták a sztárjukat, és létrehozták a digitális, 23 éves verzióját. Ez azonban nem úgy történt, hogy a színész eljátszotta fiatalabb önmagát, és aztán digitálisan megfiatalították: a filmbéli Junior teljes egészében digitális karakter, akit Smith korai filmjei alapján hoztak létre. A sztár elmondta, hogyha a technológiát elfogadják a nézők, akkor a jövőben a határ a csillagos ég: akár Marlon Brandóval is szerepelhet együtt egy filmben. 
 
A másik technológia egy speciális kamerát jelent, ami a szokásos 24 képkocka/másodperc sebesség helyett 120 képkocka/másodperc sebességgel rögzíti a képeket, ezzel sokkal tisztább, részletgazdagabb és élethűbb hatást kelt. Viszont ez a kamera mindent lát, így amikor Ang Lee felvilágosította Will Smith-t, hogy a forgatáson nem viselhet sminket, a sztár kissé megijedt, mert tudta, hogy a létező legjobb formában kell kamerák elé állnia, hiszen minden apró bőrhiba azonnal szemet szúr majd a nézőknek. 
Tulu
2019.09.27
|


Film premierek

Múlt karácsony

amerikai-angol romantikus vígjáték, 102 perc, 2019

Terra Willy

francia animációs film, 89 perc, 2019

Midway

amerikai-kínai háborús film, 138 perc, 2019

Kontroll nélkül

német filmdráma, 118 perc, 2019

Ella Fitzgerald: Just One of Those Things

amerikai-angol zenés dokumentumfilm, 90 perc, 2019

Álom doktor

amerikai horror, 150 perc, 2019

Szerelemre kattintva

belga-francia romantikus filmdráma, 101 perc, 2019
Játék
A Pixar Animation Studios büszkén mutatja be ezt az életre szóló kalandot!
Filmek a TV-ben
18:05
Űrdongó
amerikai fantasztikus akciófilm, 2018
18:05
Salinger
amerikai életrajzi film, 2017
18:55
Bízd a hackerre!
amerikai thriller, 2001
19:00
The Expendables - A feláldozhatók
amerikai akciófilm, 2010
19:00
Charlie angyalai
amerikai akcióvígjáték, 2000
Elemi erejű film egy dühös kislányról, nevelesről, agresszióról. Már mozikban, nézzétek! #kontrollnelkul #agresszio #nevelés #szeretet
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.