Kedvenc helyek

Apparat (D)

[ ambient / idm ]
Budapest, Müpa Budapest, október 11. 20:00
Sascha Ring eddig a technohodályok népét izzította a Moderat nevű – a Modeselektor duóval közös – formáció kötelékében. Ám megírt annyi „pophimnuszt”, hogy most már nyugodtan beleáshatja magát a kompozíciók apró részleteibe és szerkezeti sajátosságaiba.
A berlini elektronikus művész már nem érzi akkora kihívásnak, hogy klubok falait feszegesse – inkább a klasszicizáló, belassultabb zenék tervezésének terepére merészkedik, mely világ befogadásához ideálisak a Müpa zsöllyéi. Márciusban ennek szellemében, hat év alkotómunka után hozta ki a 41 éves művész az LP5 című, progresszív ötödik korongját, mely a Krieg und Frieden színházas jellegű vonalát követi. A filmzeneszerű új lemezen Philipp Thimm is közreműködik, és a cselló mellett fúvós, illetve húros hangszerek helyet kaptak, köztük a hárfa is. 
 
Jegyár: 3300-9900 Ft 
Air
2019.10.03
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.