Kedvenc helyek

Per ’Bass Viking’ Mathisen & Gary Novak Project feat. Mogyoró Kornél, Nagy „Yancha” János & Mike Gotthard (N/USA/H)

[ jazz ]
Budapest, Budapest Jazz Club, október 16. 20:00
A Mathisen családból Per a basszusgitárt választotta; és fivérei szintén zenészek: Hans gitárosként keresi kenyerét, Ole fúvós lett, míg Nils a billentyűkön éli ki tehetségét. A norvég jazzbőgős a fjordok frissességét hozza új crossover produkciójába.
A BJC-be látogató basszuszenész a trondheimi konzervatórium után a Berklee felé hajózott. Terri Lyne Carrington dobos hölggyel turnézott, majd Bill Bruford, Gary Husband, Ralph Peterson, Nguyen Le és Terje Rypdal játszótársaként is láthattuk, Ulf Wakeniusról nem is beszélve. Az osztrák opera világa után a kubai ütős, Horacio „El Negro” Hernandez foglalkoztatta. Most a magyar gyökerű dobos-legendával muzsikál: Gary Novak a Chick Corea Electric Bandben vált ismertté. A szupergruppot Nagy „Yancha” János billentyűs, illetve a perkás Mogyoró Kornél egészíti ki. 
 
Jegyár: 4500 Ft 
MangaLiza
2019.10.03
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.