Nyerj páros jegyet a Harmadik figyelmeztetés megaházibuli koncertre!

Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
A Gémes Antos, Fillár István, László Zsolt, Cserna Antal, Pethő Gergő és Wágner-Puskás Péter alkotta Harmadik Figyelmeztetés örökérvényű slágereket játszik, pop-rock klasszikusokat bármely időkből. Repertoárjukban olyan zenekarok és előadók dalai szerepelnek, mint az LGT, Máté Péter, az R-GO, Kovács Kati, Szécsi Pál, a Quimby és Kispál a Borz.  
 
A sokgenerációs házibulira a „mindenkit várnak” nem csak duma. Szülők, nagyszülők, gyerekek, unokák csápolhatnak együtt és énekelhetnek a színészzenekarral teli torokból. 
 
Helyszín: Klauzál Ház 
 
Időpont: október 26. szombat 19.00 
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a koncertre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre! 
 
Kinek a kezdeményezésére alakult meg 2009-ben a Harmadik figyelmeztetés színészzenekar?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk a koncertre. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: október 17., csütörtök 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.