Kedvenc helyek

Jason Donovan alsónadrágban oltotta a tüzet

Néhány napja a hajnali órákban tűz ütött ki a színész londoni házának közelében, mire ő a nagy sietségben egy szál alsónadrágban indult el hősködni.
Jason Donovanra mindig számíthat az ember, ha bajban van, hiszen azonnal az otthona melletti tűz megfékezése volt az elsődleges célja. Mire a tűzoltók kiérkeztek, az ausztrál színész poroltóval küzdött a lángok ellen. A nagy hajnali sietségben azonban nem volt ideje nadrágot húzni. Később elmondta, sajnálja, hogy nem volt rajta pizsama, de ebben a helyzetben sokkal többet ért, hogy volt nála porral oltó. A tűzoltók hálásak voltak a segítségnyújtásért.
(theguardian.com)
2019.10.03
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.