Premier előtti filmek tömegével ünnepelheted az Európai Art Mozi Napját

Kilenc budapesti, és tizenkilenc vidéki művészmozi csatlakozott az Európai Art Mozi Nap megünnepléséhez. Október 13-án a részt vevő mozik változatos programokkal, különleges, értékes filmek premier előtti vetítéseivel várják a közönséget.
„Európa mozizni megy!” – szól a rendezvény szlogenje, és ezen a napon tényleg megéri majd moziba menni. Öt európai koprodukció, két új magyar film és egy hazai animációs film alkotja majd a program alkotja majd a programot, melyekben nemcsak az a közös, hogy mind jó filmek, hanem az is, hogy premier előtt (vagy bizonyos esetekben a premier hétvégéjén) láthatjuk őket.  
 
A család legkisebb tagjai biztosan örülnek majd a Mi újság, kuflik? című kufli-kalandnak. Két és fél hónappal a hazai premier előtt érkezik az Életrevalók alkotóinak új, életigenlő mozija, a Különleges életek, melynek a főszerepét Vincent Cassel játssza. A skandináv történetek szerelmesei is jól járnak. A Berlinben Ezüst Medvével kitüntetett Lótolvajok a romantikus lelkületű nézőknek ajánlott, míg az Izland rideg tájain játszódó, és Cannes-ban díjazott A legfehérebb nap a rideg bűnügyi drámák kedvelőinek lesz igazi csemege. A Ragadozók egy olasz maffiafilm, annak minden jellegzetes tulajdonságával, a háromórás Mű szerző nélkül pedig A mások élete rendezőjének nagy visszatérése, amit még Oscarra is jelöltek. A magyar kamaszok a FOMO - Megosztod és uralkodsz-tól kapnak egy csúnya generációs tükörképet, míg a Szép csendben című film – Nagy Zoltán első rendezése - egy zeneiskolai szexuális zaklatás drámai történetének ígérkezik. 
Tulu
2019.10.04
|
(9 kép)


Film premierek

Múlt karácsony

amerikai-angol romantikus vígjáték, 102 perc, 2019

Terra Willy

francia animációs film, 89 perc, 2019

Midway

amerikai-kínai háborús film, 138 perc, 2019

Kontroll nélkül

német filmdráma, 118 perc, 2019

Ella Fitzgerald: Just One of Those Things

amerikai-angol zenés dokumentumfilm, 90 perc, 2019

Álom doktor

amerikai horror, 150 perc, 2019

Szerelemre kattintva

belga-francia romantikus filmdráma, 101 perc, 2019
Játék
A Pixar Animation Studios büszkén mutatja be ezt az életre szóló kalandot!
Filmek a TV-ben
18:05
Űrdongó
amerikai fantasztikus akciófilm, 2018
18:05
Salinger
amerikai életrajzi film, 2017
18:55
Bízd a hackerre!
amerikai thriller, 2001
19:00
The Expendables - A feláldozhatók
amerikai akciófilm, 2010
19:00
Charlie angyalai
amerikai akcióvígjáték, 2000
Elemi erejű film egy dühös kislányról, nevelesről, agresszióról. Már mozikban, nézzétek! #kontrollnelkul #agresszio #nevelés #szeretet
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.