Kedvenc helyek

PESTI ESTek: Áron András, Lee Olivér

[ rock ]
Budapest, A38 Hajó, október 12. 20:00
Egy befutott zenekarnak tíz év működés után nevet változtatni papíron egyenértékű egy öngyilkossággal, ám néha mégis indokolt. Például, ha az adott csapat kinövi magát, vagy éppen az Apey & The Pea nevet viseli, miközben zenéje alkalmas lenne a Hungária körút felbontására.
Áron András ezentúl tehát a Lazarvs frontembere, aki a továbbiakban sem fordít hátat az akusztikus esteknek, ahol a zúzás helyett a borult dallamok dominálnak. Ezúttal a Trillionból ismert zenésztársával, Lee Olivérrel készül közös koncertre. Olivér emellett az ék frontembere is, a négytagú zenekar tavaly jelentette meg második nagylemezét Whatever It Takes címmel. 
 
Jegyár: 2500 Ft, elővét: 2000 Ft 
 
kirsch
2019.10.04
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.