Gyerekprogramok a héten

2019. október 10 - 16.
Varázslények mesebeli tájakon, zenés tánctanulás a Kolompos együttessel, túrázás, bábszínház és csuhébaba-készítés, valamint háromnapos disznótoros mulatozás is várja a családokat október közepén a fővárosban és vonzáskörzetében. Ismét jelentkezünk heti gyerekprogram-ajánlónkkal!
Corvin Művelődési Ház - Erzsébetligeti Színház
www.kulturliget.hu 
október 12-én 10h: 
A tengerlépő cipő – A Veszprémi Kabóca Bábszínház előadása 
 
Ajánlott korosztály: 4-6. Ki ne szeretne eljutni egy szempillantás alatt az Üveghegy lábához, vagy a templomtorony tetejére? A tengerlépő cipő segítségével a mesében együtt repülhetünk a szereplőkkel s izgulhatunk értük. Ha te is segítesz, legyőzzük az akadályokat! Jegyár: 1300-4600 Ft.  
 
Füvészkert 
www.gyerekkertesz.hu 
október 12-én 10h, 11.15: 
Szamóca Kiskertész Klub: Szüret 
 
Ajánlott korosztály: 3-10. Előzetes jelentkezés szükséges! Online, vagy a szamocatanoda@gmail.com. Jegyár: 1800 Ft.  
 
KMO - Kispesti Munkásotthon MH 
www.kmo.hu 
október 13-án 11h: 
Kolompos koncert – Vitéz Levente 
 
Ajánlott korosztály: 3+. A koncert után közös táncház és tánctanulás várja a vendégeket. Jegyár: 900-1500 Ft.  
 
Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár 
www.mezogazdasagimuzeum.hu 
november 3-ig.: 
Varázslények – Mesebeli küldetés – Kiállítás és játék 
 
Ajánlott korosztály: 6+. A látványos kiállításon a látogatók egy képzeletbeli, mesebeli tájra érkeznek, ahol tudásukat, ügyességüket és érzékeiket próbára téve varázslatos küldetés részesei lehetnek. Jegyár: 1750-1950 Ft, családi (2 felnőtt + 2-3 gyermek): 6950 Ft  
 
Magyar Vasúttörténeti Park 
www.kolbaszfeszt.hu
október 11–13.: 
6. Disznótoros Kolbászfesztivál 
 
Ajánlott korosztály: 0+. Tájház múzeum, állatsimogatók, traktor, stabil motor és termelőeszköz kiállítás, gőzmozdony és vasútikocsi-kiállítás, mozdonyforgató, népi játszótér és még sok ingyenesen használható játék a gyerekeknek, zenei programok, folklór programok, oldtimer autó- és motorkiállítás várja a látogatókat. Jegyár: 2000-2500 Ft, családi (2 felnőtt + 2 gyermek): 7500 Ft  
 
Óbudai KK - Civil Ház 
www.kulturkozpont.hu 
október 16-án 16h: 
Bütykölő: Csuhébaba készítése 
 
Ajánlott korosztály: 6+. Napjainkban ismét közkedveltté vált, hogy a természet kincseit felhasználva készítünk játékokat, dísztárgyakat. Csuhénak a kukoricacsövekről lebontott takaróleveleket nevezzük. Ezeket fogjuk felhasználni, és szép babákat készíteni belőle. Ingyenes!  
 
Óbudai KK - Csillaghegyi KH 
www.kulturkozpont.hu 
október 12-én 10h: 
Mesés hétvégék – Erdőt járva, felhőn szállva 
 
Ajánlott korosztály: 2+. Családi délelőtt közös játékkal, mesehallgatással, kézműves alkotással. Ősszel ezer színben pompázik a természet, és semmire sem vágyunk jobban, mint egy erdei sétára. Így vannak ezzel a mesebeli Daloló városkában lakó gyerekek is, akik még a fák énekét is képesek meghallani, és így azon sem csodálkoznak, ha a tündérek táncát, röptét látják. Ma mi is röpülünk és röptetünk, óriás szivárványernyőt, papírsárkányt, ejtőernyőt. Ingyenes!  
 
Sas-hegyi Látogatóközpont 
www.dunaipoly.hu 
október 12-én 11.00–12.30: 
GEOTÓP NAP a Sas-hegyen 
 
Ajánlott korosztály: 3+. A Sas-hegy geológiai kincseit ismerjük és nézzük meg, fogjuk kézbe ezen a túrán. Könnyű séta. Jegyár: 900-1200 Ft.  
 
2019.10.07
|


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.