Kedvenc helyek

V. Latin-amerikai fesztivál

[ latin / world music ]
Budapest, Óbudai KK - Csillaghegyi KH, október 19. 12:45
Egzotikus zenék, tüzes táncok és gasztronómiai különlegességek versenyeznek egy hűvös októberi napon az Óbudán megfordulók figyelméért. A dél-amerikai államok fülledt életérzése mellett még mexikói, illetve karibi kóstolóban is részesülhetünk.
A latin seregszemle Alexandra Jimenez venezuelai gyermektánccsoportjával indul, akik a perui Grupo de danza Andina Sonqoy Tusuy-nak adják át a színpadot. Leanna Finol venezuelai énekesnőt pedig a Lucas Molina-Somos Judit argentin tangó páros követi. Yaniley Sotolongo kubai folklórtáncosnő az első a szigetországból: tőle a honfitársakból álló La Movida veszi át a stafétát. De eljön Alex Torres perui gitáros és Jesus Banuelo mexikói mariachimuzsikus is, majd ismét a tíz éve alakult, kubai La Movida zenekar ragadja meg a mikrofont. A vérforraló délutánra a belépés díjtalan! 
 
Ingyenes! 
Air
2019.10.10
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.