Kedvenc helyek

VIII. Országos Slam Poetry Bajnokság – Döntő

[ funk / rap ]
Budapest, Trafó, október 23. 19:00
Tavaly a hazai slammermezőnyben Molnár Péter diadalmaskodott, aki a Magyarországon lezajlott, 2018-as európai verseny bajnoki címét is sikeresen megcsípte. Most 26 tehetséges szószátyár arc feszül egymásnak, hogy sodró ütemekre szövegeljen.
Forradalmi hangulatban csapnak össze verselők, újságírók, színészek, rapperek vagy éppen pörgő nyelvű háztartásbelik. A heterogén csapat idén is megmutatja, hogy a jellegzetesen amerikai szórakoztatási forma mifelénk is jól teljesít. 13 éve vert gyökeret nálunk ez az előadói-költészeti műfaj, mely igazi eszme-csere. Süveg Márk Saiid és Pion István vezényli le az ötfős zsűri előtt zajló ceremóniát. Hogy a szavak jobban koppanjanak, arról az Amoeba zenekar hiphop/space-funk ütemei tesznek majd. És hogy a látványra se legyen panasz, azért pedig a Kiégő Izzók felelnek. 
 
Jegyár: 1900-2400 Ft 
Air
2019.10.10
|


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
A héten még látogatható a szürrealista kiállítás az MNG-ben. A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben. #salvadordali #renemagritte #szurrealista #szurreal #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.