Kedvenc helyek

A Kasabian is új lemezzel jelentkezik

Az elmúlt pár nap a nagy bejelentéseké a külföldi zenekarok számára. Hasonlóan tett a leicesteri pszichedelikus rockbanda, a Kasabian is, akik megerősítették, hogy sok év lefelé ívelés és maratoni csendek után, 2020-ban új nagylemezzel jelentkeznek.
A Kasabian ugyan nemrég, 2017-ben jelentetett meg új albumot, ám sokak szerint a 2011-es Velocirapto című lemezük óta nem alkottak igazán maradandót. Nem veszélytelen tehát a kijelentés Sergio Pizzorno frontembertől, hogy a jövő nyári nagy visszatérésük „legendás lesz”, várni azonban nagyon is van mit. „Az elmúlt éveink arról szóltak, hogy a buszmegállóban várakozunk. Most végre megérkezett a busz, úgyhogy szálljunk fel rá, és irány a következő évtized! A célunk, hogy túllépjünk” – nyilatkozta Pizzorno az NME-nek. Az új, hetedik nagylemez Solstice II címmel várhatóan 2020 nyarán landol az éterben. Kíváncsian várjuk, vajon tényleg szerencseszám-e a hét.  
 
(nme.com) 
2019.10.26
|


Játék
A kis kedvencek titkos élete 2.-ben folytatódnak Max, Gigi, Hógolyó és a többiek kalandjai.
Cécile McLorin Salvant & Sullivan Fortner (USA) Egy énekesnő, három Grammy-díj és egy zongorista ma este a MÜPÁban. @cecilemclorinsalvant @fortnersullivan #zeneajanlo #zene #ének
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.