Kedvenc helyek

Mark Ernestus' Ndagga Rhythm Force (D/SN)

[ dub / techno / world music ]
Budapest, Trafó, november 9. 20:00
A német főváros Basic Channel nevű dubtechno duójának mindkét fele rajong a fekete kontinens ritmusaiért. 2015-ben Moritz von Oswald a Trafóban nem mással, mint Tony Allennel vezette elő ringató ütemeit, most pedig régi harcostársa következik!
Szenegálban nem éppen a köldöknézős, chilles zenék mennek – ékes példa erre a Ndagga Rhythm Force is. A dakari különítmény szinergiára lépett a híres-neves berlini producerrel, aki éppen harminc éve a Hard Wax nevű lemezbolt megnyitásával írta be magát az EDM-történelembe. A végeredmény – mondanunk sem kell – bombasztikus lett! Az ősi poliritmia és a techno révületét 2011 óta fonja össze az 56 éves Mark Ernestus és afrikai zenész-csapata, egészen az extázisig fokozva. A legutóbbi fúziós lemez három éve látott napvilágot, Yermande címmel. Berlin–Dakar rallyra fel! 
 

 
Jegyár: 2400-2900 Ft 
 
Air
2019.10.30
|


Játék
A Pixar Animation Studios büszkén mutatja be ezt az életre szóló kalandot!
Beyonce jazzre hangszerelve ma este! Finucci Bros és Radics Gigi kedvenc számaikat adaptálták jazzre. @gigiradics @finuccibros @budapestjazzclub #radicsgigi #beyonce #beyoncejazz #finuccibors #budapestjazzclub #budapestjazz #zeneajanlo #programajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.