Programok a hosszú hétvégére

2019. november 1-3.
A halottak napi hosszú hétvégén dizájnvásárok, vegán világnap, flamand festőóriások, éjszakai vásárlás, játékgépek és zombis filmmaraton, valamint animerajongók találkozója és halloweeni futóverseny is várja a fővárosiakat.
ArtConscious divat- és dizájnvásár
Bartók Béla Boulevard ArtSpace 
október 29. - november 10.  
www.facebook.com 
 
A pop-up eseményen az érdeklődők megvásárolhatják az ArtConscious portfóliójába tartozó alkotók egyedi termékeit és műveit, kreatív szakmai workshopokon vehetnek részt és további akciók, meglepetések várnak rájuk. Bővebben >> 
 
Rubens, Van Dyck és a flamand festészet fénykora 
Szépművészeti Múzeum  
2019. október 30. - 2020. február 16.  
www.szepmuveszeti.hu 
 
A 120 művet bemutató tárlatra negyven nagy közgyűjteményből, többek között a Louvre-ból, az Ermitázsból, a Pradóból, a washingtoni és a londoni National Galleryből érkeznek műtárgyak. A kiállításon Rubens mintegy harminc és Van Dyck több mint egy tucat remekműve mellett más flamand mesterek kiváló alkotásait is megtekinthetik a látogatók. Bővebben >> 
 
Éjszakai Vásárlás az AsiaCenterben 
Budapest, AsiaCenter 
október 31. csütörtök, 19-24h 
www.asiacenter.hu 
 
Az AsiaCenter október 31-én este éjfélig tartó nyitvatartással, fantasztikus kedvezményekkel, hamisítatlan halloweeni hangulattal, jelmezversennyel és sok-sok ajándékkal várja a látogatókat! Bővebben >> 
 
Vegán Világnap 
Szimpla Kert 
november 1. péntek, 14-04h 
www.facebook.com
 
Növényi kajákkal, közös vegán főzéssel, kiállítókkal és sok programmal, egész délután, este és éjjel, beszélgetések, workshopok, jam session, koncert és buli. Ingyenes! 
 
Arcadia 2019: Nemzetközi Játékkiálítás 
Dürer Rendezvényház 
november 1-3. 
www.facebook.com 
 
Idén novemberben negyedik alkalommal kerül sor a játéktermi gépek legnagyobb közép-európai seregszemléjére, az Arcadia Játéktermi Kiállításra, amely összesen 300-nál is több gépet, köztük elsősorban flippereket és klasszikus videójáték kabineteket vonultat majd fel. Minden gép szabadjátékra állítva várja majd a látogatókat. 
 
Száraz November 2019 - Ital a padban 
november 1-30. 
www.facebook.com 
 
A Kék Pont Alapítvány folytatva a négy évvel ezelőtt elindult kollektív öngondozó projektjét, idén is meghirdeti a Száraz November - egy hónap alkohol nélkül című kampányát. 2019-ben a figyelem a felsőoktatás felé irányul. A cél, hogy minél több felsőoktatásban tanuló hallgató vegyen részt a kihívásban. 
 
Klimt és Schiele: Amor és Psyche – A szecesszió születése 
Várkert Bazár 
november 2. szombat, 16h
www.varkertbazar.hu 
 
A művészet templomai ismeretterjesztő sorozat következő epizódja a 19. század végi - 20. század eleji Bécs virágzó kulturális életét és a szecesszió születésének páratlanul izgalmas időszakát mutatja be. A korszakot, amikor új eszmék röppentek fel, amikor Freud felfedezi az emberi psziché mozgatórugóit és amikor a nők és a nőiség, mint szimbólum új értelmezést nyert pszichológiában és a művészetben is. 
 
„Rendszerváltás 30” – Aktív emlékezés 
RS9+Vallai kert  
2019. november 2. szombat, 19h 
 
Részvevők az idén 30 éves RS9 Színház színészei, munkatársai. Moderátor, szerkesztő, rendező: Lábán Katalin. 
 
Halottak Napi Zombi Maraton 
Bem Mozi 
november 2. szombat, 16:30-01h 
www.facebook.com 
 
Halottak napján zombiinvázió a Bem Mozi vásznán! 16:30-kor Z világháború, 19 órakor Haláli hullák hajnala, 21 órától 28 nappal később és végül 23:15-kor egy meglepetésfilm várja a mozizókat. Jegyár: 2500 Ft, amivel mind a négy film megnézhető. 
 
Őszi MondoCon 2019 
Hungexpó 
november 2-3. 
www.mondocon.hu 
 
Magyarország legnagyobb animés, gamer, fantasy, sci-fi rendezvénye. 
 
Halloween Run 
Budaspest, KÖSZI, Rottenbiller Park, november 3. 12:30 
bbu.hu 
 
Ne hagyd, hogy bárki szívja a véredet – a Halloween Runon sem! A vérszomjas vámpírok már edzenek, hogy utolérjenek… A föld alá ráadásul nem ér le a napfény, hogy elpusztítsa őket, így egyre inkább erőre kapnak. Te is formában vagy? Még van időd felkészülni, de a napjaid lehet, hogy már meg vannak számlálva… Csak rajtad múlik, hogy megmenekülsz-e! Bővebben >> 
 
Hello Piac Design Vásár 
Akvárium Klub 
november 3., 10-18h
www.facebook.com 
 
Táskák, ruhák, ékszerek, divatkiegészítők, DIY és vintage stílusú lakásdekorációs termékek, kézműves gasztrokészítmények, természetes alapanyagokból készült kozmetikumok… igazi minőségi kincsek! A belépés ingyenes! 
 
2019.10.30
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.