IX. Márton Napi Borfesztivál a Gellértben

Így isztok ti
Budapest, Danubius Hotel Gellért, 2019. november 7 - 10.
Immár kilencedik alkalommal hívja vendégeit Budapest legizgalmasabb Márton napi borfesztiválja a főváros legszebb palotaszálló épületébe, a Danubius Hotel Gellértbe, ezúttal Karinthy Frigyes Így írtok ti című művének varázslatában.
A Gellért Szálló Márton napi Borfesztiválja minden évben más-más tematika köré épül fel. Idén Karinthy Frigyes briliáns irodalmi paródiája, az Így írtok ti kínálta az ötletet, hogy a bor és az irodalom örök kapcsolata adja meg az alaphangját a programoknak.
Ezért a főváros legszebb palotaszállójában ezúttal irodalmi ihletésű borfesztivált rendeznek az Így isztok ti szlogennel. A borvacsorák házigazdája Nyáry Krisztián irodalomtörténész, az Így szerettek ők című népszerű könyv szerzője lesz.
A szálloda összes termében a legkiválóbb hazai borászatok és Budapest legjobb gasztrohelyei sorakoznak fel, korlátlanul kóstolhatunk több száz féle bort és minőségi pálinkát, a világ egyik legszebb fürdőcsarnokában pedig koncertek szórakoztatják a vendégeket, fellép majd a Lóci játszik és a The Biebers is.
 

A Gellért nagy gasztroünnepét idén is egy sörfesztivál vezeti föl, s lesz a szálló „védjegyének" számító, egyedülálló lakosztályétterem a hotel bámulatos kilátást nyújtó deluxe apartmantjában. Részt vehetünk egy irodalmi borvacsorán is, és a Márton napot hagyományosan a Sunday brunch zárja majd, amelyen a Karinthy család legkedveltebb libaételei is helyet kapnak.
2019.10.31
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.