Lenergy – Az év természetfotósa 2019

Budapest, Magyar Természettudományi Múzeum, november 6. - december 31.
A naturArt, a Magyar Természetfotósok Szövetsége idén immár 27. alkalommal hirdette meg Magyarország és a régió legnagyobb nemzeti természetfotó pályázatát.
A pályázat célja hazánk, a Kárpát-medencei ökorégió és Földünk természeti értékeinek, csodálatos élővilágának, tájainak, valamint a természet ritka pillanatainak bemutatása, és ezen keresztül a természetvédelmi és biológiai ismeretterjesztés segítése, a társadalom szemléletének formálása és esztétikai értékítéletének fejlesztése. A zsűri a beérkezett mintegy 3300 képből még júniusban kiválasztotta a legjobb 100-at, ezeket a fotókat láthatjuk a Lenergy – Az év természetfotósa 2019 kiállításon, beleértve „Az Év Természetfotósa” és az „Az Év Ifjú Természetfotósa” címet elnyerő fotós győztes képét is.  
 
2019.11.04
|
(10 kép)


Játék
A Pixar Animation Studios büszkén mutatja be ezt az életre szóló kalandot!
Beyonce jazzre hangszerelve ma este! Finucci Bros és Radics Gigi kedvenc számaikat adaptálták jazzre. @gigiradics @finuccibros @budapestjazzclub #radicsgigi #beyonce #beyoncejazz #finuccibors #budapestjazzclub #budapestjazz #zeneajanlo #programajanlo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.