Kedvenc helyek

Kispál és a Borz bakelitlemez-bemutató

[ alternative ]
Budapest, TRIP Hajó, 2019. november 19. 19:00
Tökéletes időzítéssel, még jóval karácsony előtt lemezmegjelenés-dömping várható. Ennek részeként végre bakeliten is elérhető lesz néhány klasszikus Kispál-anyag.
Feltámad a Kispál és a Borz első négy nagylemeze – már ha egyáltalán lehetett valaha is halottnak tekinteni őket. A Naphoz Holddal, az Ágy, Asztal, TV, a Sika, Kasza, Léc és a Bálnák, ki a partra ugyanis végre bakelit lemezen is megjelenik. November 19-én a formáció akkori tagjaival, Lovasi Andrással, Kispál Andrással és Bräutigam Gáborral beszélgetéssel egybekötve hallgathatsz bele a lemezekbe a Trip Hajón. A zenekar ezen négy albumot – és hat évet – felölelő időszakában olyan dalok születtek, mint a Lefekszem a hóba, a Forradalmár, a Zsákmányállat, a Szőkített nő vagy éppen a Zár az égbolt – a teljesség igénye nélkül. 
 
Jegyár: 2500 Ft 
 
Solti Hanna
2019.11.05
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.