Új sorozatokat és egy új éneklős show-műsort is indít az RTL Klub 2020-ban

Két új saját gyártású heti sorozatot, új, saját gyártású napi telenovellát és egy bűnügyi műsort jelentett be az RTL Magyarország a Big Picture konferencián. Újra lesz X-Faktor és érkezik az utóbbi évek legvadabb énekes show-műsora, A maszkos énekes is.
A Big Picture televíziós szakmai konferencián számos újdonságot jelentett be Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgatója és vezérigazható-helyettese az RTL Klub 2020-as terveiből.
 
A maszkos énekesben 12 híresség fog versenyezni – a csavar az, hogy mindannyian tetőtől talpig jelmezben lesznek! A kilétük szigorú titokban marad a színpadon és azon kívül is, még az interjúkat is torzított hanggal adják majd. A hírességek minden héten énekelnek, hogy lenyűgözzék a zsűrit és a stúdió közönségét. Az est leggyengébben teljesítő előadója kiesik és a nézők szeme láttára fedi fel kilétét. Emellett a már bevált formátum, az X-Faktor is visszatér, és 2020-ban immár a tizedik évadjával jelentkezik az RTL Klubon. 
 
A show-műsorok mellett egy új, saját gyártású napi telenovellával és két vadonatúj, szintén saját gyártású heti sorozat érkezik az RTL Klubra. 
 
A Bátrak földje Kalamár Tamás vadonatúj, napi telenovellája, 1865-ben játszódik és két férfi egymás elleni küzdelméről szól, akik méltó ellenfelek és mindig új fronton kell megmérkőzniük egymással, valamint egy olyan lány története is, aki minden konvenciót felrúg azért, hogy végül valóban boldog lehessen. A Bátrak földje vállaltan nagy érzelmeken, és a kornak megfelelő, kiélezett élethelyzeteken alapszik, de modern történetmesélési és képi technikákkal válik teljessé. A történet hátterében pedig egy régi kor érdekes hétköznapjaiba kapnak betekintést a nézők . 
 

Visszatér az RTL Klub képernyőjére a méltán népszerű Scherer Péter is, az Apatigris című vadiúj sorozat főszereplőjeként. Péter (Scherer Péter), az egyedülálló apa egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban. Szerelmes lesz, csalódik, de megy tovább, ismerkedik, randizik, remél… miközben lányai ugyancsak szerelmi bánatukban egyesével visszaköltöznek hozzá. 
 
Az Adorjáni Bálint, Borbély Alexandra és Sztarenki Dóra főszereplésével készül Mellékhatás című sorozat egy harmonikus házasság története, ami a hazugságok, kísértések és szerencsétlenségek hatására a szemünk előtt esik szét. A sorozat továbbá a gyerekvállalás témáját boncolgatja, és azokról is szól, akik minden áron gyereket szeretnének, de biológiai okokból nem lehet, vagy akik bérbe adják a testüket, hogy másoknak szüljenek. De azokról is, akik nem akarnak gyereket és nem értik, mások miért szeretnének minden áron, vagy nem akartak, mégis lett. És azokról is szól, akinek nincs gyereke, de nagyon félnek attól, hogy milyen lesz, amikor lesz. Nem utolsósorban pedig a béranyaságról, egy humán reprodukciós eljárásról, ami olyan, mint minden emberi találmány: lehet jóra és rosszra is használni. Magyarországon és a világ legtöbb országában mégis... Törvénytelen. 
 

A saját gyártású fikciós sorozatok mellett a közeljövőben egy új, saját gyártású bűnügyi riportmagazinnal is bővül az RTL Klub műsorkínálata. A Bűnös lelkek című bűnügyi riportmagazin megtörtént eseteket, hátborzongató bűnügyeket dolgoz fel. Olyanokat, amelyek nem hagyják nyugodni a magyar társadalmat. A műsorban bűnös lelkek adtak interjút, megtört családtagok, szemtanúk nyilatkoznak fájdalmukról. A Bűnös lelkek eredeti, soha nem látott felvételekkel és rekonstruált, színészek által eljátszott jelenetek segítségével mutatja be az elmúlt évtizedek legbrutálisabb magyar bűnügyeit. 
 
2019.11.06
|


Filmek a TV-ben
H
30
K
1
Sze
2
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
30
K
1
Sze
2
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.