Programok hétvégére

2019. november 8-10.
Márton-napi programok, olasz filmek, gesztenyefesztivál, fotókiállítás, divathét és országos faültetés is várja a hét utolsó napjain a kimozdulni hajlandó városlakókat. Érdemes kimaxolni az őszt, mert lassan véget ér!
Fenntartható Design és Divat - ArtConscious Pop Up Store
Bartók Béla Boulevard ArtSpace  
október 29.-november 10.  
www.facebook.com 
 
Azon túl, hogy az érdeklődők megvásárolhatják a többségében az ArtConscious portfóliójába tartozó alkotók egyedi termékeit és műveit, kreatív szakmai workshopokon vehetnek részt és további meglepetések várnak rájuk.  
 
Budapesti Közép-európai Divat Hét (BCEFW)
november 4-10. 
www.bcefw.com 
 
Ebben az évben a divatot a város számos pontján bemutatják, köztük a belvárosban található Tesla Event Kult rendezvényen, ahol ígéretes jövőbeli tervezők és nemzetközi tehetségek mutatják be munkájukat.
 
Budapest, Magyar Természettudományi Múzeum 
november 6.-december 31. 
www.nhmus.hu 
 
Kevesen tudják, hogy a természetfotó a legsikeresebb művészeti ág Magyarországon. Természetfotósaink rendszeresen sikereket aratnak a világ legnagyobb pályázatain, itthon pedig mindegyikük Az év természetfotósa címet szeretné elnyerni. Bővebben >>  
 
17. Olasz filmfesztivál 
Puskin mozi, Tabán mozi 
november 6-16. 
www.iicbudapest.esteri.it 
 
A Budapesti Olasz Kultúrintézet és az Istituto Luce-Cinecittà közös rendezvényén eredeti nyelven, magyar felirattal lehet meglesni az olasz filmipar legújabb remekeit és az olasz fesztiválkedvenceket. Bővebben >> 
 
IX. Márton Napi Borfesztivál 
Danubius Hotel Gellért
november 7-10. 
www.borfesztivalgellert.hu 
 
A kilencedik Márton-napi Borfesztivál gasztroprogramjai is a gasztronómia és az irodalom kapcsolatát idézik. Hiszen az asztal nem csak egy bútordarab, hanem egyben az a hely, ahol a kulináris örömöknek hódolunk, és ahol regények és versek születnek. Bővebben >> 
 
Az Élet Napja - a 10 millió Fa országos ünnepi faültetése 
Orszgászerte 
november 9. szombat
www.facebook.com 
 
Az Élet Napja a 10 millió Fa közösség országos ünnepi ültetési akcióeseménye. November 9-e éppen négy hónappal követi az országos kezdeményezés indulását. Ezen a napon az azóta eltelt időben létrejött százegynéhány helyi közösség mindegyike fákat fog ültetni. A cél, az egy fő - egy fa elvét követve, 10 millió fa elültetése Magyarországon a lehető legrövidebb idő alatt a lehető legtöbb ember bevonásával, nem megfeledkezve az utógondozás fontosságáról sem. 
 
Katonai régiséggyűjtő találkozó és börze 
KMO - Kispesti Múvelődési Központ 
november 9., szombat 09:00
www.kmo.hu
 
Nagytudású, elkötelezett gyüjtők hozzák el kincseiket, érdekes és értékes gyűjteményüket. Beszélgethetsz a történelem olyan összefüggéseiről, amit szemtanúként is néhányan még átéltek. Minden tárgynak meg van a saját története. Jegyár: 400 Ft. 
 
Szimpla bolha/Nagy Budapesti Kultúrzsibi a Szimpla kertben 
Szimpla Kert 
november 9. szombat, 11:00 
www.facebook.com 
 
Kirakodóvásár, kutúrzsibi, használtcikk piac... mindegy hogy hívod, a lényeg, hogy olyan hely, ahol lehet turkálni régi cuccok között. Ha a padlást már kimaxoltad, gyere és nézd meg mi rejtőzik a másokéban. 
 
Szent Márton Újborfesztivál és Libator a Skanzenben 
Szentendre, Szabadtéri Néprajzi Múzeum (Skanzen) 
november 9-10. 
www.skanzen.hu 
 
Őszi csemegék vására, Makám, Zűrös banda koncert, táncház és még számos program várja a látogatókat. Bővebben >> 
 
Budai Gesztenye Fesztivál 
Budapest, Kongresszusi központ előtti parkoló 
november 9-10. 
www.budapestinfo.hu 
 
Interaktív családi kézműves játszóház, faszénen sült gesztenye minden méretben, gesztenyés kürtőskalács, fánk, rétes, sütemények, lángos, csokoládék, édességek és mégis megannyi gesztenyés finomság várja a látogatókat. Ingyenes! Bővebben >> 
 
kiskertpiac - plant lovers Sunday 
Anker't  
november 10., vasárnap 10:00
www.facebook.com
 
Növény csere-bere és örökbefogadás, ibolyabemutató és rajongók találkozója, szaktanácsok beltéri szobanövénykehez és az őszi/téli balkonhoz. Illatok, ízek a kertből az otthon melegéhez várja az érdeklődőket. 
 
 
2019.11.06
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.