Egy Csepp Világnap

Budapest, Millenáris, 2019. november 17. 10:00
A gyerekeket a Kicsi Gesztenye Klub, a Kolompos együttes és Kovácsovics Fruzsina koncertje, a nagyobbakat Gáspár Laci, Kocsis Tibor és a Talamba Ütőegyüttes fellépése várja.
Lesz ingyenes MOL-ugrálóvár, KiDS Birodalom speciális ugróiskolával és puzzle-kirakással, közös desszertdíszítés cukrászmesterekkel, valamint egészséges ételek, italok. A legkisebbek a Mesekert játékudvart próbálhatják ki, és egész nap nyitva lesz a Teddy Maci Kórház, ahol plüssmacik „gyógyulnak” a gyerekek és az orvostanhallgatók segítségével. A nagyobbak bicikliszimulátor és interaktív evezőpad segítségével mozoghatnak, lesz társasjáték-tanítás és ízelítő a Láthatatlan kiállításból.
 
Nem maradhat el a hagyományos Diabétesz Séta Erős Antóniával, mellyel az Egy Csepp Figyelem Alapítvány arra hívja fel a figyelmet, hogy napi 30 perc mozgással sokat tehetünk a 2-es típusú diabétesz megelőzéséért és a szövődmények kialakulásának elkerüléséért, késleltetéséért. Idén a környezettudatosság jegyében nem engednek fel héliumos léggömböket az égbe.

Ingyenes! Ajánlott korosztály: 0+
2019.11.07
|


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
26
K
27
Sze
28
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.