Díjazták Az Év Budafok-Tétényi Természetfotósa 2019 pályázat győzteseit

A Klauzál Gábor Budafok-Tétény Művelődési Központ nyilvános fotópályázatot hirdetett Az Év Budafok-Tétényi Természetfotósa 2019 címmel. A pályázat témája Napkeltétől napnyugtáig volt, amelyre október 15-ig várták a pályaműveket.
A pályázatra minden amatőr és hivatásos fotós nevezhetett képével, amely a XXII. kerületben készült, és bemutatja az adott napszak hangulatát a természetben. November 7-én kiállítás nyílt a pályázatra beérkezett képekből, továbbá egy ünnepélyes díjátadó keretében jutalmazták a legjobb pályamunkák készítőit. 
 
A fődíjat, amely Filotás Viktória keramikusművész egyedi alkotása, és az 1. díjat, egy 50 ezer Ft értékű vásárlási utalványt, valamint az Időkép különdíját Grosch János fotói nyerték el. A 2. díjat Szűcs Dénesnek, míg a 3. díjat Kiss Imrének adták át. Boronkai Miklós a XXII. kerület Budafok-Tétényi Önkormányzat különdíjában részesült, míg a Klauzál Ház Zács Ágostonnak ítélte oda a díját. Goldschmidt Zsolt a Törley pincészet különdíját, valamint a National Geographic díját is elnyerte Kuk Laura Annával egyetemben. 
 
A kiállítás-megnyitón az Á La Quartet vonósnégyes közreműködött. 
 
 
2019.11.08
|
(9 kép)


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.