Családból is megárt a sok

est.hu:
6/10
|
olvasói
3/10 (4)
A korengedménnyel nyugdíjba vonuló köztisztviselő Philippe és az olcsó magyar fogorvosok miatt praxisát feladni kényszerülő Marilou Portugáliában tervezik eltölteni hátralévő éveiket.
A nagy bejelentés azonban egyre várat magára, sőt, a család mind jobban rátelepszik a friss nyugdíjasokra és az ingatlanosuk sem áll a helyzet magaslatán. A házaspár egyre vadabb dolgokat talál ki, hogy lerázza magáról a gyerekeket és az unokákat, ami persze legtöbbször fordítva sül el. A könnyed francia vígjáték szembeállítja a valósággal mindazt, amit az ember a nyugdíjas évekről elképzel, egyben rámutat arra, hogy ez lényegében mindenhol egyformán működik. Nem váltja meg a világot és annyira ismerős panelekből építkezik, hogy sokan az magukra és a családra fognak ismerni, de mindenképpen bizonyítékul szolgál arra, hogy Christian Clavier és Omar Sy nélkül is van élet, na meg móka és kacagás.
 
Hujber
2019.12.06
|
Les Chicoufs
francia vígjáték, 100 perc, 2019
Marilou és Philippe a békés nyugdíjas éveikre készülnek Portugáliában, ám a lányuk válása minden tervüknek keresztbe tesz.
Rendező:

Fabrice Bracq

Forgalmazza: Vertigo Média
Bemutató: 2019. december 12.

Linkek


Ha tetszett, ezt is nézd meg:

(9 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
Cs
17
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.