Csobot Adél és Istenes Bence a Nyerő Páros!

Eldőlt, hogy melyik pár a 2019. év Nyerő Párosa. A játékban résztvevő párok szavazatai alapján Csobot Adél és Istenes Bence kettőse a győztes.
Péntek este kiderült, hogy melyik pár a Nyerő Páros idei évadának győztese. A játék fináléjában Csobot Adél és Istenes Bence, valamint Fésűs Nelly és Vajtó Lajos küzdött meg a megtisztelő címért. A sztárpárshow-ban résztvevő kettősök szavaztak. Míg Nelly és Lajos két szavazatot kapott, addig Adélra és Bencére négy pár voksolt, így ők lettek a 2019. év Nyerő Párosa. 
 
„Nagyon örülünk a győzelemnek és jól esett, hogy ennyien szavaztak ránk” - kezdte a győztes pár. „Ez az egész egy óriási társasjáték, mi pedig imádunk játszani. Szerettük a villa jó hangulatát és azt is, hogy közben a játékokban a párok huncut módon taktikáztak. Mindkettőnk számára az egyik legemlékezetesebb és legkomplexebb feladat az volt, amikor egy-egy pallón kellett átmennünk a mélység felett. Határozottan kikerültünk a konfortzónánkból, miközben a többi pár fejével kellett gondolkodnunk, hogy azokat a jelzőket válasszuk ki, amilyennek ők láthatnak minket” – meséli Adél. „Én még nagyon bírtam azt is, amikor Adélt ki kellett szabadítanom a szakadék szélén egyensúlyozó autóból” – tette hozzá Bence.  
 
A győztes pár azt is elárulta, hogy milyen hatással volt a Nyerő Páros a kapcsolatukra. „Bár nagyon hiányoztak a gyerekeink, jó volt kicsit újra kettesben lenni, csak egymásra figyelni. Persze az vicces, hogy ezt egy tévéműsor tette lehetővé" – mondta nevetve Adél, akire nagyon büszke a párja. „Elképesztő az az energia és tűz, ahogy Adél teljesítette a feladatokat. Nagyon büszke vagyok rá. A Nyerő Párosban eltöltött idő alatt újra szerelmes lettem belé” – mondta Bence. 
 
(RTL Klub) 
2019.11.09
|


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.