Programok hétvégére

2019. november 15-17.
Társas játék, mozi, komolyzene, családi egészségnap, karácsonyi és dizájnvásár, italfesztivál... A hétvégén már lassan kezdhetünk ráhangolódni a közelgő ünnepekre.
17. Olasz filmfesztivál
Puskin mozi, Tabán mozi  
november 6-16.  
www.iicbudapest.esteri.it  
 
A Budapesti Olasz Kultúrintézet és az Istituto Luce-Cinecittà közös rendezvényén eredeti nyelven, magyar felirattal lehet meglesni az olasz filmipar legújabb remekeit és az olasz fesztiválkedvenceket. Bővebben >>  
 
Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár 
Vörösmarty tér 
november 8.-december 29. 
www.facebook.com 
 
Budapest legnépszerűbb téli programja, a Vörösmarty téri karácsonyi vásár 2019-ben is tradícionális és újragondolt, design kézműves ajándékokkal, fantasztikus gasztronómiai kínálattal és változatos kulturális programokkal várja az érdeklődőket. Ingyenes!
 
V. OPEN Közösségi- és Részvételi Színházi Fesztivál
MU Színház  
november 11-16.
www.mu.hu
 
Magunknak tett kihívás, hogy tovább tágítsuk és szélesítsük a színház lehetséges értelmezését. Így a hat napig tartó programsorozatban most nem előadásokon, hanem közösségi alkotásokon keresztül a játéknak, az együttlétnek, a saját tapasztalásnak és közös kreativitásnak teremtenek lehetőséget a szervezők. A különböző társas játékok szabadon látogathatók önmagukban és folyamatukban is a fesztivál során, izgalmas meglepetéseket tartogatva a játékosoknak.  
 
„Nyitott ajtó”- Pincétől a padlásig, avagy Bajor Gizi egykori villájának titkokkal teli világa 
Bajor Gizi Színészmúzeum (1124 Budapest, Stromfeld Aurél út 16.) 
november 15., péntek 18:00 
www.oszmi.hu 
 
A séta során a közel ezer négyzetméteres épület a nagyközönség előtt eleddig rejtett, titkokkal teli tereit fedezhetjük föl: egykor menekülteket rejtő alagsorától a tetőteraszon megbúvó manzárd szobán át a kertig. Mindezt a közelgő éj leple alatt, sötétedés után. Regisztrációköteles!
 
Hommage à Széchényi 
Magyar Nemzeti Múzeum 
november 15-17.
www.mnm.hu 
 
Ünnepélyes koncertsorozat a Magyar Nemzeti Múzeum alapításának évfordulója alkalmából, amelynek idei hangversenyén Bach- és Haydn-művek hangoznak el. A koncertsorozathoz tematikus tárlatvezetések is kapcsolódnak. Bővebben >>
 
Mitiszol? Fesztivál 2019 - The organic and natural wine fair 
Bálna
november 16., szombat 12:00 
www.mitiszol.hu 
 
A fesztivál Magyarország és a régió egyedülálló, organikus, biodinamikus és natúr borkóstolója. A több mint 150 bor mellett, lehetőség lesz hasonló szellemiségben készült italok kóstolására is, úgymint pálinka, sör, gin.
 
WAMP – Az alkotás öröme 
Bálna 
november 17., vasárnap 10:00
www.wamp.hu
 
Magyarország legnagyobb designvására várja mindazokat, akik nem elégszenek meg a fast fashion által kínált gyorsan elérhető tömegtermékek kínálatával, hanem a termékek egyedisége és magas minősége mellett fontos nekik a vásárlás élménye is a tervezőkkel való személyes találkozáson keresztül. Ingyenes! 
 
Egy Csepp Világnap 
Millenáris 
november 17., vasárnap 10:00 
www.egycseppfigyelem.hu 
 
Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány 2005-ben indította el ingyenes családi egészségnapját, amelyet azóta minden évben megrendez. A nagyszabású rendezvény célja, hogy felhívja az emberek figyelmét az egészséges táplálkozás, életmód és a szűrések fontosságára. Bővebben >>  
 
2019.11.13
|


Játék
A 3 előadásból álló Ajándék Karácsonyi Bérlet az Orlai Produkciós Iroda a Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban játszott előadásaira váltható be.
Ma kerül ki a lelőhelyekre, ne feledjétek! A legjobb budapesti programokkal, keressétek és szeressétek! #PESTIESTLES játékuknk folytatódik, ha bárhol látod, fotózkodj vele, használd a #pestiestles hashtaget és mi belépőket adunk! #programajanlo #jatek #instajatek #nyeremenyjatek #nyereményjáték
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.