Nyerj családi jegyet A PESTI EST bemutatja: Mese Habbal – Az elveszett szaloncukor c. családi délelőttre!

Folytatódik a Mese Habbal programsorozat, amely idén ismét a vidéki bábszínházak egy-egy előadásával nyújt kikapcsolódást az egész családnak. Ezúttal a pécsi Bóbita Bábszínház társulata Az elveszett szaloncukor történetével idézi meg a közeledő ünnep hangulatát.
Vízkereszt előestéjén járunk, nemsokára ideje leszedni a karácsonyfát. Ezen az éjszakán azonban még eljön az Apró Nép, hogy maradék szaloncukrot keressen. Úgy tartják, hogy legalább egyetlen szemet mindenképpen hagyni kell nekik, máskülönben elviszik, amit találnak – ilyenkor szoktak eltűnni a kisautók, műanyag katonák, kicsi játékszerek. Ennek az utolsó szem szaloncukornak ered a nyomába egy kisfiú és egy kislány, hogy a furcsa és varázslatos Karácsonyfa Birodalomba bekerülve teljesítse a küldetést és visszaszerezze az Elveszett Játékokat.
 
A meseelőadást színes programok kísérik, melyek szorosan kapcsolódnak a színdarabhoz, kézműves-foglalkozás az Aztapasztával, zenés babajátszószoba a legkisebb örökmozgóknak a Mocorgóval, a kávézóban pedig családbarát menü.

Helyszín: Jurányi Ház
 
Időpont: november 30., 10h
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a családi délelőttre, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.