Kedvenc helyek

Memphis Music Celebration - Little G. Weevil Band

[ blues ]
Budapest, A38 Hajó, november 21. 20:00
Little G. Weevil szerencsére már rég nem úgy él a köztudatban, mint „az a sapkás csávó a zsűriből”, hanem mint Magyarország egyik legnevesebb blueszenésze.
Az International Blues Challenge-győztes, valamint USA Blues Music Award-jelölt Little G és zenekara – köztük a Kéknyúlból ismert Premecz Mátyás – egy igazi rhythm & blues revüt prezentál az A38 színpadán. A három évvel ezelőtt megrendezett, nagy sikerű Memphis Music Celebration második részében ezúttal a jamaicai-angol származású Dionne Bennett énekesnő is erősíti a csapatot. Közreműködnek továbbá Fóris Rita és Andelic Jonathan énekesek, illetve a Jambalaya Horns fúvósszekció.
 
Jegyár: 4900 Ft, elővét: 4500 Ft
 
Trooper
2019.11.15
|


Játék
A 3 előadásból álló Ajándék Karácsonyi Bérlet az Orlai Produkciós Iroda a Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban játszott előadásaira váltható be.
Ma kerül ki a lelőhelyekre, ne feledjétek! A legjobb budapesti programokkal, keressétek és szeressétek! #PESTIESTLES játékuknk folytatódik, ha bárhol látod, fotózkodj vele, használd a #pestiestles hashtaget és mi belépőket adunk! #programajanlo #jatek #instajatek #nyeremenyjatek #nyereményjáték
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.