OPLA Projekt: Élő plakát

Budapest, Szimpla Kert, 2019. november 11. - 2020. január 5.
A plakát méreténél és funkciójánál fogva nagyobb teret enged a kísérletezésnek, a tervezők ezt kihasználva mindig jóval többet szerettek volna nyújtani a puszta reklámnál.
Technikai megoldásaik újszerűek, esztétikailag hatásosak voltak, érzékenyen kihasználva a tipográfia, az autonóm művészetek eredményeit is. Mindezek okán kialakult a műfaj összetéveszthetetlenül sajátos, vizuális költészeti nyelve, mely több fázisban hat a nézőre. Az „élő” plakát igazán mégis az, amely mögött valós megbízás áll, amely autonóm művészeti, grafikai jelentőségén túl betölti eredeti, funkcionális, esztétikai szerepét is.
 
Az OPLA. Élő plakát kiállításán Bagossy Levente, Faniszló Ádám, Gál Krisztián, Kenczler Márton, Korolovszky Anna, Nagy Gergő, Neszmélyi Réka, Szabó Kristóf, Szabó Márton, Tóth Andrej, Tóth Tamás és Varga Gábor Farkas munkáival találkozunk.
 
2019.11.18
|


Játék
A germán elektronikus zenész nem először tesz kísérletet arra, hogy a tiszteletére megtelő Hajót elkösse, és egészen a Balkánig vigye.
Már az összes lelőhelyen kint van, fotózd vagy fotózkodj vele, használd a #PESTIESTLES hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #nyeremenyjatek #varosiseta #programajanlo #instajatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.