Takáts Márton: Városi csodák

Budapest, Kogart Ház, szeptember 21. - november 24.
Még vasárnapig láthatjuk a Takáts Márton eddigi, technikai szempontból is hihetetlenül sokszínű grafikai életművének darabjaiból válogatott Városi csodák című kiállítást Tihanyban.
Takáts grafikáin a kizökkent idő és a szemünk előtt megbúvó, néhol groteszk, de sohasem kegyetlen világ merevedik vonalakká. Az állványukról lemászó kávéházi szobrokat, a vendéglátóst játszó ördögi figurákat és a városi túrákból megtért Casanovát a művész műtermi zongorájánál hozta össze a sors, teret és időt átívelően. Takáts, a vándor rézkarcoló egyszerre tanúja, leírója és megteremtője az elhagyatott aluljárókkal és a kávéházak asztalra fordított zárórai székeivel benépesített urbánus legendáknak, a mindennapi városi csodáknak.
2019.11.18
|
(4 kép)


Játék
A 3 előadásból álló Ajándék Karácsonyi Bérlet az Orlai Produkciós Iroda a Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban játszott előadásaira váltható be.
Már az összes lelőhelyen kint van, fotózd vagy fotózkodj vele, használd a #PESTIESTLES hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #nyeremenyjatek #varosiseta #programajanlo #instajatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.