Kedvenc helyek

Több új rekorder a 2020-as Grammy-jelöltek között

Nyilvánossá tették a 2020-as Grammy-díjak várományosainak listáját. Volt, aki összesen nyolc jelölést kapott, de egy új „minden idők legfiatalabbja” rekord is megdőlt.
A 17 éves „popcsodagyerek” jelzőkkel is gyakran illetett Billie Eilish lett minden idők legfiatalabbja, akit mind a négy fő Grammy-kategóriában jelöltek: a legjobb dal, a legjobb album, az év dala és a legjobb fiatal előadó kategóriában is várományos. A másik idei rekorddöntő Lizzo, a testpozitivitás hangos támogatásáról és a mutatós fuvolaszólóiról ismert minneapolisi énekesnő, akit a legtöbb, összesen nyolc kategóriában jelöltek. Lil Nas X rapper hat, Ariana Grande énekesnő öt, Bon Iver és Beyoncé négy-négy jelölést zsebelt be. Utóbbi azért különleges, mert Beyoncé idén nem adott ki új albumot. A Grammy-díjátadót 2020. január 27-én tartják Los Angelesben.
 
 
2019.11.21
|


Játék
A tavalyi nagy siker után a Budapest Varieté idén a Káprázat és Humor című új műsorával jelentkezik.
Rebellions (F): két kiemelkedő fúvós, egy francia és egy amerikai zenél a demokráciához vezető szabadságharcok, zendülések és forradalmak hangjain. Ma este a BMC-ben @budapestmusiccenter #bmc #budapestmusiccentre #rebellionsmusic @sylvainrifflet @jonirabagon #szaxofon #fuvosok #rezfuvosok #klarinet #jazzajanlo #zeneajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.