Kedvenc helyek

Lajkó Félix és a VOŁOSI közös lemeze az év legjobbjai között

A világ legjelentősebb világzenei szaklapja, a Songlines közzé tette 2019 legjobb albumainak 10-es listáját honlapján, amelyek között egyetlen hazai kiadású album szerepel: Lajkó Félix és a VOŁOSI közös lemeze (2019, Fonó)!
A Songlines Best Albums of the Year listán szerepelni óriási elismerés. (Lajkóék albuma a negyedik helyen található a listán.) Az említett lap a nemzetközi világzenei szcéna meghatározó felülete, véleményformáló, szakmailag rendkívül igényes fóruma.
 
Lajkó Félix és a lengyel VOŁOSI albuma 2019 májusában jelent meg a Fonó gondozásában, röviddel megjelenése után felkerült az összes fontos nemzetközi toplistára, így a World Music Charts Europe dobogósa volt két hónapon keresztül, előkelő helyen értékelte a Transglobal Worls Music Charts és a régió zenéit szemléző Balkan World Music Charts is. A lemez megjelenését a Felczak Alapítvány támogatta. 
 
2019.11.22
|


Játék
A tavalyi nagy siker után a Budapest Varieté idén a Káprázat és Humor című új műsorával jelentkezik.
Rebellions (F): két kiemelkedő fúvós, egy francia és egy amerikai zenél a demokráciához vezető szabadságharcok, zendülések és forradalmak hangjain. Ma este a BMC-ben @budapestmusiccenter #bmc #budapestmusiccentre #rebellionsmusic @sylvainrifflet @jonirabagon #szaxofon #fuvosok #rezfuvosok #klarinet #jazzajanlo #zeneajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.