heti ZÖLD – Ruhapróba

Rovatunkat mindjárt azzal kezdjük, hogy lemondásra buzdítunk. Próbáld ki magad abban, hogy nem veszel meg valamit. Januárban kezdődnek a nagy leértékelések, tolongunk az üzletekben, hogy beszerezzük a sokadik ruhadarabunkat.

Olvasd el előző cikkeinket is!

Kapcsolódó cikkek

Először is tedd fel a kérdést: szükséged van-e valóban arra a sapkára, sálra, pólóra, farmerra, övre, cipőre, kiegészítőre, vagy egyszerűen csak jól áll, bulis, cuki, menő stb. A válasz egyértelmű lesz: NINCS. Azután gondolkozz el azon, miért van rajtad ez az állandó vásárlási láz. Mert sikerült téged palira venni, és azt hiszed, menőbb leszel, ha mindenből új cuccod van. És észre sem veszed, hogy erről már szó sincs, csupán mások pénztárcáját tömöd, a földet pedig pusztítod. Azért is akarnak egyre több mindent rád sózni, mert kezd egyre kevésbé trendi lenni a sok vásárlás. 
 
Használd a kedvenceket 
 
Hiába van húsz pólód, azokból biztosan van kábé öt, amit nagyon szeretsz, még öt, ami elmegy, és lehet, hogy a többi csak egyszer volt rajtad, valahol a szekrény alján gyűrődnek. Minek akkor ennyi? Vásárolj ritkábban, csak azt vedd meg, amelyikre szükséged van, amelyik tényleg tetszik. 
 
Saját stílus a turkálóból
 
A legokosabb turkálóban vásárolni. Sokkal többféle ruha közül válogathatsz, nem a divatcégek tucattermékei közül. Persze a turkálóban is megtalálod ezeket a darabokat, de legalább nem újonnan veszed, hanem újrafelhasználod őket. Ha végigjárod a trendi boltokat, és végigtapogatod a termékeket, érezni fogod, milyen silány alapanyagból készültek, alig van bennük matéria, látszik, hogy rövid élettartamra szánták őket, csak addig, míg divatosak. A divat ráadásul katonát csinál belőled, azt az uniformist hordod, amit meghatároznak neked. Találd ki végre, mi tetszik igazán, miben érzed jól magad, mi áll tényleg jól neked! Jobban fogod érezni magad, ha megtalálod a saját stílusod.
2020.01.08
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.