Kedvenc helyek

J(A)ZZ! – chuffDRONE (AT)

[ jazz ]
Budapest, BMC - Opus Jazz Club, január 16. 20:00
Öt karizmatikus zenész, öt csapatjátékos. Ez az, amit elsőre észrevehetünk az osztrák chuffDRONE együttes játékát megtekintve és honlapjuk bemutatkozását elolvasva.
A kis jazzformáció a klasszikusabb hangzású jazz, és ezen a vonalon a lehető legtökéletesebb forma- és hangzásbeli játékhoz közelít. Zenéjüket a kitűnő ritmusszekció, az indaként kacskaringózó szólók és a kicsit sötétebb, füstösebb hangzás jellemzi. Így a tél közepén tökéletes választás koncertjük a metsző hideg elől a noirvilágba való meneküléshez. A koncert mellé egy jó pohár scotch-ot javaslunk. Természetesen jéggel. 
 
Jegyár: 1800 Ft 
 
Békési Botond
2020.01.13
|


Játék
Amikor egy elit ejtőernyős tűzoltó és csapata kiment három gyereket egy égő házból, meg kell oldaniuk a rájuk bízott gézengúzok szórakoztatását, miközben gondoskodniuk is kell róluk.
Rebellions (F): két kiemelkedő fúvós, egy francia és egy amerikai zenél a demokráciához vezető szabadságharcok, zendülések és forradalmak hangjain. Ma este a BMC-ben @budapestmusiccenter #bmc #budapestmusiccentre #rebellionsmusic @sylvainrifflet @jonirabagon #szaxofon #fuvosok #rezfuvosok #klarinet #jazzajanlo #zeneajanlo
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.