Nyerj páros jegyet a Budapest Varieté: Káprázat és Humor c. előadásra!

A tavalyi nagy siker után a Budapest Varieté idén a Káprázat és Humor című új műsorával jelentkezik, amelyben a revük és varieték nemzetközi világában ismert hazai és külföldi artistaművészek szerepelnek, akiket arany-, ezüst- és bronzdíjjal is kitüntettek a világ számos cirkuszfesztiválján.
A vacsorával egybekötött előadáson a legnagyobb sztárokkal találkozhat a közönség, akiket varázslatos humorával az est házigazdája, Kőhalmi Ferenc kalauzol végig a varieté világában. A humort a Cirque du Soleil főszereplő bűvésze és showmanje, a Magyarországon először fellépő Michael Halvarson, valamint a Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztivál díjnyertese, a magyar származású Steve Eleky képviseli.
 

 
Mellettük egy káprázatos énekes díva, drótkötél-egyensúlyozó, labdazsonglőr, rúdakrobata, a Szombat Esti Láz elképesztő táncosai, ugródeszka-akrobaták, légtornászok, valamint a Budapest Varieté megálmodói: Szebasztián és Krisztina szórakoztatják a nagyérdeműt. 
 
Monte-Carlo, New York, Las Vegas és Párizs után végre Budapesten a varietévilág legkiválóbb művészei, akik hamisítatlan revühangulatot, cirkuszi ámulatot és felhőtlen szórakozást varázsolnak a színpadra. Az est exkluzív vacsorájának tervezője Litauszki Zsolt, a Gundel étterem executive séfje. 
 
Helyszín: Duna Palota
 
Időpont: február 13., 19:00
 
Ha szeretnél jegyet nyerni az előadásra, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
(13 kép)
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.