Taika Waititi Star Wars-filmet rendezhet

A Jojo Nyuszival Oscar-jelölésekben fürdő és egy új Marvel-mozira készülő direktor hamarosan a Star Warson is ott hagyhatja a névjegyét.
Az új-zélandi Taika Waititi számára egy Star Wars-rendezés nem lenne teljesen újdonság, ugyanis már A mandalóri című Disney+ sorozatba is beugrott epizódot dirigálni, de azért egész más helyzet egy önálló mozifilmet összerakni a nulláról, mint beugrani tévésorozatos vendégrendezőnek.
 
A Lucasfilm most amúgy is káderhiányban szenved: sorra döglöttek be a cég Star Wars-filmes ötletei, és a Skywalker kora alulteljesítése is némi aggodalomra ad okot, így nem mindegy, kinek a kezébe adják majd a franchise-t. Waititi jó választásnak tűnhet, mert nemcsak remek ritmusérzéke és egyedi humora van, hanem mindez kiválóan adaptálható nemcsak a független filmekbe, hanem a blockbusterekbe is.
 
Egy biztos: ha a rendező tényleg megcsinálja a melót a Lucasfilmnek, amiről épp folynak a tárgyalások, nem idén fog hozzákezdeni. Jelenleg egy kisebb film munkálataiban van nyakig, amit a Thor negyedik része követ, és ezen felül még színészi melókat is előszeretettel vállal.  
 
(variety.com) 
2020.01.17
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Cs
22
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.