Kedvenc helyek

40th Anniversary Tour - The Legendary Pink Dots (UK)

[ alternative / gothic ]
Budapest, Fogas - Robot, február 17. 20:00
A Legendary Pink Dots az underground kultzenekar prototípusa, melynek neve hallatán jobbára csak a Fekete Lyuk-generáció Gestapo-bőrdzsekis, demómásolgatós szaktekintélyei kapják fel a fejüket.
Bár az angol csapat a 80-as évek gothic hullámával vált „ismertté”, tökéletesen behatárolhatatlan zenében utazik, mely meglehetősen mogorva viszonyban van a hétköznapi realitással. A Legendary Pink Dots nem vádolható azzal, hogy a Tool-os tempóban gyártaná a lemezeket, pályafutása során több tucatnyi albumot jelentettek meg, ezek közül egyik legnagyobb alapművük az 1990-es Crushed Velvet Apocalypse. Legutóbbi anyaguk tavaly jött ki Angel In The Detail címmel. 
 
Jegyár: 3900 Ft 
kirsch
2020.02.06
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.