Kedvenc helyek

Alcest (FRA), Birds in Row (FRA), Kælan Mikla (ISL)

[ metal ]
Budapest, A38 Hajó, február 23. 19:00
Megannyi példát tudunk felhozni rá, hogy kályhacsőhangzású black/death metal formációk idővel rákapnak a muzikalitás ízére, és egyre nyomasztóbbnak érzik a műfaji korlátokat. Ezen folyamat egyenes következménye pedig, hogy a harmadik-negyedik albumuk stílusa már köszönőviszonyban sincs a kezdeti irányvonallal.
Nos, anno az Alcest is (egyszemélyes) black metal projektként indult, ma pedig az egyik legegyedibb avantgárd metalzenekar a színtéren. Fejlődésüket jól példázza Spiritual Instinct című legutóbbi albumuk, melyet a francia duó az A38-on is bemutat. Vendégük a szintén francia Birds In Raw és az izlandi Kælan Mikla. 
 
Jegyár: 6990 Ft, elővét: 5990 Ft 
Trooper
2020.02.13
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.