Barlangoljunk!

Budapest a világ egyetlen fővárosa, amelynek utcái alatt barlangok rejtőznek. Hazánk egyik legnagyobb víz alatti üregrendszere a II. kerület alatt található. Magyarország leghosszabb barlangja, a Pál-völgyi barlang eléri a 31 km hosszúságot. Legmélyebb barlangunk, a Bányász-barlang, 250 méter mély és a Bükkben található.
A Barlangoljunk! programsorozat keretében Magyarország 10 nemzeti parkja csábítja föld alatti kalandra a család apraját-nagyját márciusban. Egész hónapban kedvezményes áron vagy extra programokkal látogathatók hazánk barlangjai, így többek között az Aggteleki Nemzeti Park – Természeti Világörökségként nyilvántartott – Baradla-barlangja, a Duna–Ipoly Nemzeti Park Mátyás-helyi kalandtúrája, a Pál-völgyi és a Szemlő-hegyi-barlang. A Budai Vár alatt húzódó, több mint 3 kilométer hosszú Budai Vár-barlangrendszer látogatók elől eddig elzárt részeit is kedvezményesen mutatják be az érdeklődőknek.
 
A Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban ráadásprogramok sora vár mindenkire a népszerű Tapolcai Tavas-barlangban, valamint kedvezmények a Szentgáli-kőlikban és a Csodabogyós-barlangban. A Duna–Dráva Nemzeti Parkban az Abaligeti-barlang nyújt majd új élményeket, a Bükki Nemzeti Park pedig családbarát programokkal, korábban be nem mutatott barlangszakaszokkal vár!
2020.02.28
|
(5 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
12:20
Gumball csodálatos világa
2011, III. évad, 552. rész: A spoiler
12:20
Bébi bolondos dallamok
I. évad, 11. rész
12:20
A Thunderman család
III. évad, 301. rész: Nyílegyenesen
12:25
Dot
I. évad, 25. rész
12:30
Bébi bolondos dallamok
I. évad, 12. rész
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.