James Bondot hazavágta a koronavírus – Dominóhatás jöhet?

A kínai mellett már az olasz mozik is zárva tartanak, és további hasonló óvintézkedések várhatók a világból, a koronavírus miatt, így nem csoda, hogy a stúdiók megijedtek: az első nagy változás a Nincs idő meghalni című 007-es film premierjének áprilisról novemberre tolása.
A Nincs idő meghalni rengeteg pénzbe került, és az olyan fontos piacok, mint a kínai, a japán, a dél-koreai és az olasz nélkül nincs sok remény arra, hogy a film nyereségessé váljon, így érthető, hogy a producerek a halasztás mellett döntöttek. Ezt még valahogy túléli az ipar, de ha további stúdiók döntenek úgy, hogy kivonják a filmjeiket tavaszról, az óriási gondot okozhat azokban az országokban is, ahol ugyan továbbra is nyitva lesznek a mozik, de nem lesz mit játszaniuk. A Paramount egyelőre nem hátrált ki a Hang nélkül 2. premierje elől, és a Disney is tartja magát a Mulan március végi bemutatójához, tehát a nagy kérdés az, hogy mi lesz később az olyan filmekkel, mint a Fekete Özvegy, a Halálos iramban 9. vagy az Új mutánsok. Egyelőre még csak találgatni lehet, és mindenki kivárásra játszik. 
 
(indiewire.com) 
2020.03.05
|


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
18:10
A talaj a lábam alatt
osztrák film, 2019
18:15
Szerelemmel fűszerezve
amerikai romantikus film, 2019
18:15
Só, bors, szerelem
amerikai romantikus vígjáték, 2017
18:20
Mission: Impossible - Fantom protokoll
amerikai akciófilm , 2011
18:40
Rossz társaság
amerikai akcióvígjáték, 2002
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.