Kedvenc helyek

Zaporozsec

[ pop ]
Budapest, Akvárium Klub, március 14. 19:30
A Zaporozsec zenekar az év elején sem pihent, hanem gőzerővel készült a 2020-as turnéra, és az azt nyitó Akvárium-koncertre. Emellett az immáron aranylemezes banda A Dal című műsorban is megmutatta magát.
Találj rám címmel már hallható a Zaporozsec legújabb dala, amit Varga Bence, a banda énekes-gitárosa írt. A szerzemény, melyet Bence februárban született kislányának első szívdobbanása inspirált, közel 600 nevező közül bejutott A Dal 2020 című dalversenybe is. A Pixelek című, második albumának köszönhetően immár aranylemezzel is bíró együttes tavasszal induló turnéján természetesen ez a dal is elhangzik majd.
 

 
A turné első állomása március 14-én a budapesti Akvárium klubban lesz, ahol a megújult hangszerelésű régi kedvencek mellett a készülő harmadik nagylemezről is hallhat dalokat – Egyszeregy, Csak semmiség, Te vagy egyedül – a közönség. A hangulat megfűszerezésben vendégzenészek és barátok segítenek. 
 
Jegyár: 2500-3000 Ft 
 
2020.03.06
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.