Kedvenc helyek

Therapy?: So Much For The Ten Year Plan - A Retrospective 1990-2000

olvasói
10/10 (8)
(Ark 21/Universal)

A Magyarországon is visszatérő vendégnek számító kiváló észak-ír rockzenekar, a metál és indie zenék metszéspontján működő Therapy? slágerekben gazdag tízéves karrierjét ezen a válogatáslemezen 16 dal szemlélteti, köztük két új felvétel: a sodró tempójú, slágeres Bad Karma Follows You Around és az egy fokkal visszafogottabb, morcosabb Fat Camp (mindkettő az 1999-es Suicide Pact - You First album puritán, koszos hangzásához áll közel).


Külön öröm, hogy a lemezre felkerült koncertjeik egyik favoritjának, a saját ír mivoltukon ironizáló Potato Junkie című korai dalnak az eredeti stúdióverziója (ez az a szám, amit Andy Cairns "James Joyce dugja a húgom" felkiáltással szokott kezdeni). A válogatáslemezből kijön egy korlátozott számú dupla-CD-s verzió is, melynek 2-es számú korongja ritkaságokat, eltérő verziókat és kiadatlan felvételeket tartalmaz (Evil Elvis, Bloody Blue - demo, Summer Hate, Isolation - Consolidated Mix, Where Eagles Dare, Lunacy Booth).

9/10
Déri Zsolt
2000.10.12
|


Játék
Az ország egyik legismertebb MC-je bandájával és saját szerzeményeivel érkezik a Hajóra.
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.