Kedvenc helyek

Café Del Mar - Volumen Siete

olvasói
(0)
(Mercury/Universal)

A Café Del Mar egy ibizai bár neve, a tömegesen a szigetre látogató, zömében angol turisták egyik kedvenc helye, ahol magukhoz térhetnek egy-egy diszkóban átmulatott éjszaka után, kellemes, lassú és megnyugtató muzsikákat hallgatva, melyeket a létesítmény rezidens DJ-je, José Padilla játszik nekik.


Az ezeket a pillanatokat felidéző nagysikerű Café Del Mar válogatáslemez-sorozat legfrissebb - sorrendben hetedik - darabját már nem Padilla, hanem egy Bruno művésznevű kollégája szerkesztette, de elődeihez hasonlóan ez a korong is ideális zenei nyugtató: mediterrán, dzsesszes, latinos és finoman technós, triphopos, ambientes hangulatok gyűjteménye sok gyönyörű női és néhány szomorú férfi énekhanggal. A Café Del Mar - Volumen Sietére olyan előadók adtak vadonatúj számokat, mint Moby vagy az A New Funky Generation, a Letting The Cables Sleep című Bush-dal finom hiphopos alapra tett mixét hallva pedig ismét megállapíthatjuk, hogy Gavin Rossdale-ék jobbak remixalapanyagnak, mint "eredeti" rockzenekarnak.
7/10
Déri Zsolt
2000.09.14
|


Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.