Amerikai pite - Az esküvő

A tinifilm képmutató műfaj, ahol egyszerre alapkövetelmény az alpári humor meg az álszent üzenet az őszinte szerelemről. A Pite-széria Esküvő alcímre hallgató harmadik és remélhetőleg befejező része mindezt bőven teljesíti.

Kapcsolódó cikkek


A régi rajongóknak nem árt tudniuk, hogy az eredeti csapatból két „erősebb" karakter hiányzik: Nadia, a csodás cseh cserediák, és a szépfiú Oz, aki lenyúlta Mena Suvarit. A többiek viszont itt vannak és semmit sem változtak. Jimbo megint lúzerkedik, aminek a legijesztőbb jele, hogy megkéri kezét a furulyás Michelle-nek, aki annak idején beavatta a szex rejtelmeibe. Megmaradt barátai, az elfuserált Finch és a nyálas Kev segítenek az esküvő előkészületei körül, de nem tudják megakadályozni, hogy betoppanjon az örök bránermajszter Stifler, aki aztán belezabál mindenbe, elront mindent és rástartol a mennyasszony húgára. Sajnos ő az egyetlen életszerű és életszínű karakter, még szerencse, hogy itt több teret kap, mint az előző két részben összesen. Seann Wiliam Scott pedig a való életben is pont ilyen marha - lásd az extrákat. Ja, és most is vannak jó zenék meg nagy didik! ***Extrák:

Kezdődik két, egyformán oldott audiokommentárral a film készítőivel és színészeivel, majd jön egy nagy rakás joggal kihagyott jelenet a forgatókönyvíró, illetve a Stiflert alakító Seann William Scott által felvezetve, aztán egy sor bakit nézhetünk meg. Ezt egy kisfilm követi, amely csakis Stiflerről szól, aztán bepillantást nyerhetünk a legénybúcsú leforgatásába, de kapunk meg egy esküvői videót, egy másik pikáns jelenet werkfilmjét és az egyik sztriptíztáncosnő videónaplóját - sztriptíz nélkül. ****Hang: magyar, angol 5.1

Kép: 16:9/2,35:1, színes

Felirat: magyar + 8 nyelv

Extrák felirata: magyarAmerikai pite - Az esküvő - American Pie: The Wedding

2003 amerikai vígjáték Hossz: 96 perc Forgalmazó: Universal Pictures Rendező: Jesse Dylan Szereplők: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Seann Wiliam Scott, Eddie Kaye Thomas
Vízer
2004.02.03
|


Film premierek

Fájdalom és dicsőség

spanyol filmdráma, 113 perc, 2019

Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány

amerikai thriller, 108 perc, 2019

Aladdin

amerikai kalandfilm, 128 perc, 2019

A gyermek

ír horror, 90 perc, 2019
Játék
A világhírű zongoraművész, a Liszt-díjas Farkas Gábor legújabb, a Hungaroton gondozásában megjelent lemezének anyagát mutatja be szerda esti koncertjén.
Filmek a TV-ben
18:10
Cecelia Ahern: Két lépés a menny
német romantikus film, 2013
18:25
Tapló Télapó
amerikai vígjáték, 2003
18:30
A szerencse háza
amerikai krimivígjáték, 2017
18:40
Pókerarcok
amerikai filmdráma, 1998
18:50
Ramona és Beezus
amerikai családi film, 2010
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.