Kedvenc helyek

Cypress Hill: Still Smokin` - The Ultimate Video Collection

2001-ben már megjelent egy videókollekció a beszívós hiphop koronázatlan királyaitól, annak a kibővített verziója most az összes klippel (tehát már az időközben megjelent Stoned Raiderst és Till Death Do Us Part albumokhoz készült darabokkal is) kedveskedik a Cypress Hill-rajongóknak.

Linkek


Kapcsolódó cikkek


A DVD főprogramjában 22 szerzemény követi egymást a frissen megjelent hetedik sorlemezig bezárólag: klasszikusok a kilencvenes évek elejéről (a nem túl markáns videók között képileg is meghatározó az Insane In The Brain fémtükör-effektje volt), néhány szolidabb gyöngyszem a második periódusból (csúcspont a zöld színben úszó Dr. Greenthumb kísérleti növény laboratóriuma) és a 2000-től berockosodó karrier érezhetően nagyobb invencióval, de valahogy mégsem meggyőző ötletességgel készült produktumai.

QQQ


EXTRÁK

A lemezen is kiadott 2000-es San Franciscó-i koncert 31 perces zanzája és egy 23 perces, általánosságok szintjén mozgó interjú-dokumentumfilm.

QQQ


2004 Hossz: 88 perc Kiadó: Sony Hang: angol 5.1
Dömötör Endre
2004.09.10
|


Játék
Mikor Gellert Grindelwald, a nagyhatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból, Albus Dumbledore, a Roxfort professzora Göthe Salmander segítségét kéri a szökevény felkutatásában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.