Gorilla bácsi

olvasói
9/10 (45)
Hát igen, ez a film pont olyan, mint a Schwarzenegger-féle Ovizsaru, legfeljebb annyi különbséggel, hogy Vin Diesel (Halálos iramban, Túl mindenen) játéka sokkal természetesebb, mint Arnoldé, de még ő sem lépi túl az átlag gyorséttermi eladó kedd délutáni öt legmeglepőbb arckifejezését.


A lényeg az, hogy a mi kedvenc bivalyarcú kopasz akciósztárunk, vagy a menedzsere neki, azt gondolta, hogy itt az ideje családi vígjátékban feltűnni, hadd lássák a népek, hogy lehet őt kenyérre is kenni. Ügyes, vagy annak szánt átvezetéssel hősünk most is kemény fickó, igazi Navy SEAL, de új küldetése során nem bozontos szakállú tevepecérekkel kell elbánnia, hanem egy rakás kölyköt kell ráncba szednie, vagyis megvédenie, de ez majdnem ugyanaz. Az öt kölyök egy hirtelen és korán elhalálozott tudós gyermeke, köztük tinilánnyal és tinifiúval, kislánnyal és kisfiúval, meg pólyás babával, csatolt részként életunt csehszlovák házvezetőnővel, házuk pedig szupertitkos találmányt rejt. A pelenkázás, etetés, feltörlés és az iskolai malőrök elrendezése önmagában is kemény feladat, ám hirtelen az egyik gyerek öltözőszekrényéből előkerül egy horogkeresztes karszalag!!!

Szóval ne mondja senki, hogy nincsenek itt váratlan fordulatok, de azt se, hogy több van belőlük kettőnél. Alapszintű családi mozi ez, pihentetésre és nem agymunkára szánták, nyilván a tévében lesz majd igazán népszerű, mert akkor pizzát is lehet enni hozzá. De minden kézzelfogható bugyutasága és elcsépelt fordulatai ellenére a Gorilla bácsi élvezhető, egészen kedves mozi. Sőt, vannak szerethető karakterek is benne, mint az orgyilkos nindzsák, a tapló tornatanár, meg a harcikacsa, aki a film talán legjobb színésze is egyben, és akit a híresztelésekkel ellentétben Vin nem evett meg a forgatás után. És a cím is vicces, de tényleg!
Vízer
2005.04.28
|
The Pacifier
amerikai vígjáték, 91 perc, 2005
Mit tehet egyetlen kommandós öt elszánt kisgyerekkel szemben? Hát pelenkázza, eteti, gatyába rázza és vigasztalja őket, addig, amíg végre igazi ellenfelek nem akadnak!
Rendező:

Adam Shankman

Színész:

Vin Diesel
(Shane Wolfe)

Lauren Graham
(Claire Fletcher)

Faith Ford
(Julie Plummer)

Carol Kane
(Helga)

Brittany Snow
(Zoe Plummer)

Max Thieriot
(Seth Plummer)

Chris Potter
(Bill Fawcett)

Tate Donovan
(Howard Plummer)

Brad Garrett
(Dwayne Murney)

Forgalmazza: InterCom

Műsoron a TV-ben

Film+
 2020.03.29., vasárnap, 21:00
 2020.03.31., kedd, 16:50

Linkek


Kapcsolódó cikkek

(12 kép)


Film premierek

Világpolgárok

olasz vígjáték, 92 perc, 2019

Talpig fegyverben

angol-német-új-zélandi akcióvígjáték, 95 perc, 2019

Mint egy főnök

amerikai vígjáték, 83 perc, 2020

Előre

amerikai animációs film, 114 perc, 2020
Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
P
27
18:10
A szórakozott
francia vígjáték, 1970
18:15
Fel!
amerikai animációs film, 2009
18:15
Gloria Bell
amerikai romantikus film, 2018
18:20
Toy Story 4.
amerikai animációs film, 2019
18:20
Kutya hideg!
amerikai kalandfilm, 2006
Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.