Star Trek - Nemezis

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (8)
Jézusom! Abban biztos vagyok, hogy megvan ez a film, de én azt hittem, láttam is, ám most, elolvasva a tartalmát semmi sem rémlik az egészből! Gyorsan összefoglalom azért, hátha az segít.
A nagyszerű Picard kapitány (a szintén zseniális, Shakespeare szerepekhez szokott Patrick Stewart) és az Enterprise űrhajó legénysége új missziót teljesít a Föderáció részére. Mivel mindig ezt csinálják, ebben semmi újdonság nincsen. Elérkezik az az esemény is a fedélzeten, amit a sorozat és több mozifilm óta várva várnak a Trekkerek, Riker (az évekkel kicsit alkoholpuffadttá lett Jonathan Frakes) és Deanna Troi (Marina Sirtis) esküvője. A mézesheteket viszont megtöri egy újabb fenyegetés. Ezúttal nem klingonok az ellenfelek, ők már régóta szövetségre léptek az emberiséggel, még ha a bizalom törékeny is.  
 
A gonosz romulánok erőszakos faja lesz a főellenség. A Romulus nevű bolygó új prétora, a Picard-klón Shinzon béketárgyalásokat akar kezdeni a Föderációval, amit csak időhúzásnak használ, mert közben szövetségeseivel mégis megtámadja az Enterprise számítógéprendszerét, és orvul foglyul ejti Picardot. A kapitány genetikai adottságaira van szüksége ahhoz, hogy tovább élhessen. Azt nem értem világosan, hogy miért pont az övére, de biztosan kiderül. Bízom benne. Egy napon viszont átveheti teljesen Picard lényét. A kapitány élete legnehezebb helyzetébe kerül, amikor szembesül fiatal, szép és gonosz önmagával. Itt már teljesen elvesztettem a fonalat, és ha mégis láttam a filmet, tuti kegyetlen dekoncentrált voltam, ha lehet így mondani. Mindenesetre Picard újraértékeli életét, ám nem gondolkodhat sokáig, mert szokás szerint a Föld sorsa forog veszélyben...Hát, ezt is kíváncsian várom! 
 
háopépé
2005.11.11
|
(8 kép)


Filmek a TV-ben
18:10
A kokainkölyök
amerikai bűnügyi film, 2018
18:10
Adele Spitzeder, a csaló
német-osztrák filmdráma, 2012
18:15
Halálos iramban 7.
amerikai akciófilm, 2014 (ism.)
18:25
Bérgyilkosok
amerikai akciófilm, 1995
18:30
Acélország
angol thriller, 2018
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
11:48
Sam, a tűzoltó
VI. évad, 10. rész: Fireman Sam 06 1010
11:50
Vadócok
2018, I. évad, 6. rész: A vadon őre
11:50
Mr. Bean
2002, I. évad, 52. rész: Napsugár
11:50
A Thunderman család
III. évad, 323. rész: Fő a felelősség!
12:00
A bajkeverő majom
VI. évad, 3. rész: George az árverésen
Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Ma kerül a lelőhelyekre, tonnányi őszi programmal (és egy Brad Pitt interjúval!!!) Játékunk is folytatódik: fotózkodj Pesti Esttel, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőjegyeket adunk.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.