Csajozós film

Date Movie, 2006 Színes, magyarul beszélő amerikai vígjáték, 83 perc
Szép kihívás olyan filmre beülni, amiről csak rosszat lehet olvasni, de a helyzet az, hogy ezt a mozit éppenséggel nem csajozásra, hanem hardcore polgárpukkasztásra szánták. És pukkaszt is rendesen!


Vagyis egy újabb paródiával állunk szemben, és ezúttal a romantikus vígjátékok kerültek a célkeresztbe. Ami ugye duplacsavar, mert viccesből kellene vicceset gyártani úgy, hogy azért mégis máshogy legyen vicces. Kemény meló, én nem vállalnám! A film készítői sem könnyen boldogultak, de azért a rengeteg filmes poén, paródia és lenyúlás köré végül építettek némi történetet. Eszerint hősnőnk bazinagy görög családja éttermében dolgozik - ahol apuka feka, anyuka indiai, a hugi pedig japán, ami mondjuk vicces is -, és az igaz szerelemre vágyik. Mivel a természet nem volt hozzá túl bőkezű, ez nem megy könnyen, de elmegy egy randiguruhoz, és rögtön micsoda nő lesz belőle! Ki is fog egy helyes angol pasit, csakhogy megjelenik a srác volt csaja, aki naná, hogy egy szőke bombázó - és megáll a nászmenet! A dolog legjobb része a parodizált filmek felismerése, a kevésbé jó rész pedig a meglehetősen magas fokra fejlesztett gusztustalankodás. Igen, van az ilyenkor szokásos hasmenés, szőrlenyelés és pattanáspattintás, és ezek még csak szalonképes verziók, de szerencsére van egy rakás felszabadult ökörködés, és a szintén kötelező bögyös csajok is sok-sok vonaglással. Úgy értem, sok vonaglással!

Érdemes megnézni azt az oldalt a neten, ahol amerikai szülők tájékoztatják egymást arról, hogy az adott filmben hány ijesztő, durva, profán vagy nevelési szempontból ellenezhető jelenet látható. A Csajozós film listája kinyomtatva úgy harminc méter lenne, ami ellenállhatatlan ajánlás akármelyik életképes gyereknek. Szóval viccesek ezek az amerikai szülők, de nagy szerencse, hogy jó messze laknak tőlünk!
Vízer
2006.03.08
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.