3D vetítések

A merénylet napja

olvasói
(0)
Hihetetlen történet, de igaz. Szeretem az ilyeneket. A Spektrumon. Ám a filmes adaptációkba valahogy mindig belecsúszik egy feleslegesen drámai szál vagy egy szerelem, pusztán a valóság könnyebb eladhatósága miatt. A film egy olyan emberről szól, akiben megvolt a bátorság, hogy visszahozza országát az atomháború pereméről.
Nem semmi! Az idő: 1981. március 10, mikor egy őrült, megszállott fiatalember, John Hinckley megpróbálja megölni Ronald Reagant, az Egyesült Államok elnökét. A sebesült elnök kórházba kerül, akárcsak a valóságban, ám most a hatalom folyosóinak kulisszái mögé leshetünk, ahol a küzdelem többről szól, mint egyetlen ember megmentéséről. Mivel a Szovjetunió Lengyelország megszállására készül, és a totális atomháború lehetősége fenyegetően közelinek tűnik, valakinek úrrá kell lennie a küszöbön álló válságon.  
 
Mivel az elnökre nem hasonlít, és a stáblistán is legelöl szerepel, gondolom, ez a Dreyfuss gyerek lehet ez a karakán karakter. Ahogy elkezdődik a keserű harc a hatalomért, a világ leghatalmasabb országának kormánya a káosz felé csúszik. Azt mondja, hogy: „A merénylet napja elképesztő igaz történet az egyéni bátorságról, a politikai ármánykodásokról és fondorlatokról, melyek egy nemzetet - és a világot - a pusztulás szélére sodorták.” Remélem, a Bush srác is megnézi ,azt` majd gondolkodik helyette valaki. 
háopépé
2006.03.29
|
The Day Reagan Was Shot
amerikai filmdráma, 98 perc, 2001
Hihetetlen, de igaz történet egy nemzetről a zűrzavarban és egy emberről, akiben megvolt a bátorság, hogy visszahozza országát az atomháború pereméről.
Rendező:

Cyrus Nowrasteh

3D vetítések
Filmek a TV-ben
18:35
Varázs
amerikai vígjáték, 2018
18:40
Otthon, véres otthon
amerikai romantikus vígjáték, 1997
18:50
Szemfényvesztők
francia-amerikai akciófilm, 2013
18:50
A holnap határa
amerikai kalandfilm, 2014
18:50
Géniusz
amerikai életrajzi film, 2016
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
05:00
Kiváncsi Fáncsi
magyar rajzfilmsorozat, Elefánt-kaland
05:00
LEGO Friends: Lányok bevetésen
I. évad, 2. rész: Go-kart
05:00
Szörfsuli
III. évad, 7. rész
05:00
Bob, a mester
I. évad, 12. rész
05:00
Nella, a hercegnő lovag
I. évad, 112. rész: A három az már sok
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.