Mission: Impossible III

est.hu:
7/10
|
olvasói
7/10 (1)
A világ legakrobatikusabb titkos ügynöke hosszú várakozás után visszatért, hogy némi vér, könny és szenvedés árán segítsen nekünk megszabadulni a minket fenyegető veszélyektől!

 Minden ügynök életében eljön a pillanat, amikor úgy érzi, eleget ölt, és túl sokan akarták őt megölni, ezért inkább békésebb vizekre evez. Ethan Hunt (Tom Cruise) is visszavonul, és csakis az újoncok kiképzésével foglalkozik, ám minden ügynök életében eljön az a pillanat is - nem sokkal az előző után -, amikor emlékeztetik arra, hogy innen nem lehet csak úgy kilépni. Ethan is elvállal egy beugró szerepet, de egy félresikerült mentőakció során szembe találja magát eddigi legfélelmetesebb ellenfelével, a feketepiac sötét urával, mindenféle terroristák hivatalos tömegpusztítófegyver-beszállítójával. És sokáig úgy tűnik, hogy ellene nem nyerhet - de ebben a szériában nincs lehetetlen.


Van ugye Tom Cruise, akit lehet szeretni meg rühellni, de megdolgozik a pénzéért, ő csinálja a legtöbb kaszkadőrmutatványt, és még a nevetést is véresen komolyan veszi. Most a napfényes Kaliforniától a szürke Berlinen és a festői Olaszországon át a zsúfolt Sanghajig házfalon, liftaknákban meg egyéb vicces helyeken mutat be akrobatamutatványokat. Akadnak dögös pirotechnikai bemutatók szélturbinákkal és egyéb kerti szerszámokkal, no meg az elmaradhatatlan maszkkal és hangmodullal végrehajtott szerepcsere. Az új rendező, J. J. Abrams, az Alias és az Eltűntek sorozatok megalkotója a szokásosnál is több fordulatot csempészett be, az idősíkokkal is eljátszott, a gonosz szerepére pedig szerzett egy igazi színészt, a friss Oscar-díjas Philip Seymour Hoffmant.
Vízer
2006.05.03
|
Mission: Impossible 3.
amerikai akciófilm, 126 perc, 2006
Rendező:

J. J. Abrams

(11 kép)


Film premierek

Jetikölyök

amerikai-kínai animációs film, 92 perc, 2019

Lázadók

francia vígjáték, 87 perc, 2019

Halálod appja

amerikai horror, 90 perc, 2019

Az angyal

argentin-spanyol krimi, 118 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:15
Tranzit
német film, 2018
18:30
Államérdek
amerikai akciófilm, 1997
18:45
Lara Croft: Tomb Raider 2. - Az élet bölcsője
amerikai-német-japán-angol akció-kalandfilm, 2003
18:55
A párizsi vonat
amerikai film, 2018
18:55
Kegyetlen játékok
amerikai dráma, 1999
Ma ingyenes a belépés a múzeumokba! A szentendrei Skanzenban ?56 falun című kiállítást nézhetitek meg! @szentendreiskanzen #56falun #oktober23 #nemzetiunnep
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.