Kidman végre bejelentette eljegyzését

Az Oscar-díjas színésznő, Nicole Kidman valóban jegyben jár Keith Urban country zenésszel. A kapcsolat - amely hónapok óta találgatások tárgya - egy ENSZ-esemény után tisztázódott.
Tom Cruise volt felesége még a múlt szombaton látta el egy ENSZ-szervezet, a UNIFEM harmincadik jubileumi gálájának háziasszonyi feladatait New Yorkban (Kidmant egyébként korábban a nők jogaiért harcoló alapítvány jószolgálati nagykövetének választották). Az eseményre Urban is elkísérte. 
 
Az eljegyzés tényét Az órák sztárja az amerikai People magazinnak ismerte be, amikor elárulta, hogy a zenész nem egyszerűen csak a barátja. „Ami azt illeti, Keith valójában a vőlegényem. Erre az eseményre a barátomat nem hoztam volna el” - mondta Kidman. 
 
A két ausztrál kapcsolata egyébként már hónapok óta találgatások tárgyát képezi. Először tavaly júliusban látták őket együtt, majd novemberben már gyűrűvel az ujján kapták lencsevégre a színésznőt, amint kart karba öltve sétált szerelmével Boston utcáin. Olyan tartalmú hírek is felröppentek, melyek szerint Kidman úgy akar borsot törni volt férje, Tom Cruise orra alá, hogy korábban áll oltár elé, mint ő (a pletykák szerint a színésznő és Urban a Fidzsi-szigetekre tervezték az esküvőt). 
 
 
 
(wenn)
2006.05.18
|


Film premierek

Fekete karácsony

amerikai horror, 90 perc, 2019

Jumanji: A következő szint

amerikai kalandfilm, 123 perc, 2019

Családból is megárt a sok

francia vígjáték, 100 perc, 2019

A két pápa

amerikai-angol-argentin-olasz filmdráma, 125 perc, 2019
Játék
A 3 előadásból álló Ajándék Karácsonyi Bérlet az Orlai Produkciós Iroda a Belvárosi Színházban és a Hatszín Teátrumban játszott előadásaira váltható be.
Filmek a TV-ben
H
9
K
10
Sze
11
Cs
12
22:50
Ted
amerikai vígjáték, 2012
22:50
Pénzcsináló
amerikai életrajzi filmdráma, 2011
22:55
Jumanji
amerikai kalandfilm, 1995
23:00
A bosszú
francia akcióthriller, 2017
23:15
Halálhajó
angol dráma, 1997
Színdarab készült a Szpasszkij–Fischer sakkmeccsből. Az 1972-es világbajnoki szovjet-amerikai döntőt a hidegháború közepén játszották Izlandon. Sosem látott figyelem kísérte a meccset, a londoni Hampstead Theatre viszi színre az ?évszázad sakkmeccsét". #szinhazajanlo #szpasszkijfischer #spasskyfischer #sakkmeccs #sakkszinhaz #sakkvb #hideghaborustortenet #háborústörténetek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.